07.10.2021-12:17 (Son Güncelleme:29.10.2021-12:28)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta sezon başında kiralık olarak kadroya katılan 20 yaşındaki genç oyuncu Can Bozdağan ile ilgili yönetim ve teknik ekip kararını verdi.



2

Beşiktaş'ta sezon öncesi transfer döneminde Almanya Bundesliga'da küme düşen Schalke 04'de forma giyen gurbetçi oyuncu Can Bozdoğan'ı kiralık olarak kadroya katılmıştı.



3

Geldiği günden bu yana potansiyelini belli eden ve fiziksel olarak sahadaki güçlü görüntüsü ile dikkatleri üzerine çeken Can Bozdoğan, taraftarların da beğenisini toplamıştı.



4

Henüz bu sezon Beşiktaş formasıyla yalnızca 4 karşılaşmada forma şansı bulan Can Bozdoğan, gol veya asist katkısı yapmamasına rağmen saha içerisinde sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.



5

Beşiktaş teknik heyeti ve yönetim arasında gerçekleştirilen görüşmelerin ardından siyah beyazlılar 20 yaşındaki oyuncu Can Bozdoğan'ın kiralık olan sözleşmesindeki opsiyon maddesini kullanarak bonservisini alacağı öğrenildi.



6

Siyah beyazlılar sezon başında Alman ekibi Schalke 04'den 200.000 euro kiralama bedeli ile birlikte kadroya katılan Can Bozdoğan'ın sözleşmesindeki maddeyi kullanmaya karar veren Beşiktaş yönetimi, 20 yaşındaki genç oyuncu için taksitler halinde toplamda 1.8 milyon euro bir bonservis ücreti ödeyecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR