03.06.2022-15:02 (Son Güncelleme:21.07.2022-14:47)


1

Gündeme gelen son isim oldu

Gündeme gelen son isim oldu

Beşiktaş geride kalan sezon golcü konusunda büyük sıkıntı yaşadı. Takımda atılan gol sayısı beklentinin çok altında kalırken siyah beyazlılar yeni sezonda aynı problemi yaşamak istemiyor. Etkili bir isim almak Beşiktaş'ta gündeme gelen son isim ise Caicedo oldu.



2

Kartalın ilgisini çekti

Kartalın ilgisini çekti

Bulgar ekibi CSKA Sofya'da oynayan futbolcu siyah beyazlıların oldukça ilgisini çekti ve oyuncuyla ilgili hareketli saatlerin yaşanması gündemde.



3

Anlaşmaya çalışılıyor

Anlaşmaya çalışılıyor

Bu sezon gol yollarında büyük problem yaşayan Beşiktaş, gözünü gelecek sezona dikti. Gelecek sezon etkili bir kadro kurmak isteyen takımda ise golcü konusunda gündeme beklenmeyen bir isim geldi. Siyah beyazlıların CSKA Sofya formasını terleten 24 yaşındaki santrafor Jordy Caicedo ile anlaşmaya vardığı fakat oyuncunun kulübüyle son pürüzlerin giderilmeye çalışıldığı aktarıldı.



4

Orta yol aranıyor

Orta yol aranıyor

Bulgar ekibi CSKA Sofya'nın futbolcunun transfer ücretinin büyük bir kısmını peşin istediği ve bu teklife siyah beyazlıların sıcak bakmadığı öğrenildi.



5

Sıkı pazarlıklar sürüyor

Sıkı pazarlıklar sürüyor

Bu anlamda iki takım arasında sıkı bir pazarlık var. Tarafların anlaşması halinde transfer açıklanacak. Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Caicedo 46 karşılaşmada görev alırken 22 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.



6

Milli forma giyiyor

Milli forma giyiyor

8 kez Ekvador Milli Takımı'nda görev alan oyuncu 1 gol attı.



7

Futbolcunun kariyeri

Futbolcunun kariyeri

24 yaşındaki yıldız daha önce ise Ekvador ekipleri Universidad Catolica ve El Nacional ile Brezilya'dan Vitoria formalarını terletti.



8

İstanbul'a gelmesi beklenmekte

İstanbul'a gelmesi beklenmekte

Oyuncunun transfer durumu yakından takip edilmeye başlandı. Bu anlamda golcü oyuncunun yakın zamanda İstanbul'a gelebileceği konuşuluyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR