06.01.2022-11:31 (Son Güncelleme:16.07.2022-16:25)


1

Listesindeki isim dikkat çekti

Listesindeki isim dikkat çekti

Beşiktaş'ta gelecek sezon planlamaları kapsamında gündeme dikkat çeken isimler gelirken Valerien Ismael'in talimarları doğrultusunda İngiltere'den dikkat çeken bir oyuncu gündeme geldi.



2

Teknik adam özellikle istedi

Teknik adam özellikle istedi

Siyah beyazlıların İngiliz kanat oyuncusu Jed Wallace'ı radarına aldığı ve teknik adam Valerien'ın oyuncuyu özellikle takip ettiği öğrenildi.



3

Ellerini çabuk tutmak istiyorlar

Ellerini çabuk tutmak istiyorlar

Son gelen bilgilere göre 27 yaşındaki yıldız futbolcunun sözleşmesinin sona ermesi nedeniyle Temmuz ayında serbest kalacağı, fakat Beşiktaş'ın bu tarihe kadar futbolcuyla ön sözleşme imzalayacağı öğrenildi.



4

Gelmeye sıcak bakıyor

Gelmeye sıcak bakıyor

Diğer taraftan İngiliz futbolcunun Türkiye'ye transfer olmaya ise oldukça sıcak baktığı öğrenildi. Bu anlamda futbolcu ile ilgili gelişmeler çok yakından takip ediliyor. Futbolcunun transferinde maliyetinin yüksek olmamasının etkisinin büyük olduğu öğrenildi. Başarılı sağ kanat hızı ve tekniği ile göz dolduruyor.



5

Çok yönlü bir isim

Çok yönlü bir isim

27 yaşındaki sağ kanat Jed Wallace, ana mevkisi olan sağ kanat pozisyonunun yanı sıra on numara ve sol kanat pozisyonlarında da görev alabiliyor. Futbolcunun kariyerinde ise İngiltere dışında hiç oynamamış olması oldukça dikkat çekiyor.



6

Ada futbolunda ilgi çekti

Ada futbolunda ilgi çekti

Futbolcu şuan Millwall formasını terletmeye devam ediyor. İngiliz yıldız gösterdiği performansla adada dikkatleri üzerine çeken futbolculardan birisi olmayı başardı.



7

Önemli gelişmeler olacak

Önemli gelişmeler olacak

Siyah beyazlılar, gelecek sezon için gözüne İngiliz ekibi Millwall'ın formasını terleten İngiliz futbolcu Jed Wallace'ı yakın takibe aldı. Futbolcu ile ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin olması söz konusu.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR