06.01.2022-09:28 (Son Güncelleme:06.01.2022-09:42)


1

Beşiktaş ile Antalyaspor arasında oynanan Süper Kupa maçının ardından, Antalyaspor teknik direktörü Nuri Şahin'den dikkat çeken açıklamalar geldi. Nuri Şahin'in, Beşiktaşlı futbolcu Valentin Rosier ile ilgili sözleri dikkat çekti.



2

Beşiktaş'ın, Antalyaspor'u mağlup ederek Süper Kupa zaferi yaşadığı karşılaşmanın ardından seremoni öncesi tartışmalar yaşandı. Beşiktaşlı yıldız futbolcu Rosier ile Antalyaspor'un futbolcusu Amilton arasında gergin anlar oldu. Bir süre devam eden tartışmalara tribünler de katıldı. Olan olaylar yayıncı kuruluş tarafından aktarılmadı.



3

İki takım futbolcusu arasında sinirler gerilirken tartışmayı iki takımın karşılıklı gayretleri sona erdirdi. Yaşanan tartışma sonrası iki takımda madalyaları ile sahadan ayrıldılar. Karşılaşma sonunda Antalyaspor teknik direktörü Nuri Şahin'in açıklamaları ise büyük ses getirdi.



4

Maçın ardından Amilton ile Rosier arasında yaşanan tatışmayla alakalı konuşan genç çalıştırıcı, 'Maçı gölge altında bırakmak istemiyorum. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Kazanmaktan çok saygı önemli benim için. Bunu Beşiktaş camiasına söylemek istiyorum. Rosier'in yaptığı o kalitede bir futbolcuya yakışmadı. Yine söylüyorum. Maça gölge düşürmek, Beşiktaş'ı kötülemek için söylemiyorum. Ancak, saygı çok önemli. Kazandığında da, kaybettiğinde de...'



5

Nuri Şahin oynanan oyunla ilgili olarak ise, 'Beşiktaş'ı ve Önder hocayı tebrik ediyorum. Takımımla gurur duyuyorum. İlk yarı iyi değildik. İkinci yarı kontrolü elimize aldık. Uzatmalarda daha diriydik.'



6

'Bu işin içinde kazanmak da var kaybetmek de var. Ben futbol hayatımda o kadar çok penaltı kaçırdım ki... Hiçbir sıkıntı yok. Penaltı kaçmasına kızacak bir insan değilim. Mustafa, inanılmaz bir karakter göstererek penaltıyı atmak istedi. Beşiktaş’ı tebrik ediyorum.' ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR