Beşiktaş İle Anlaşan Salih Uçan'dan Alanyaspor'a Veda

Salih Uçan, Aytemiz Alanyaspor'a veda ederken paylaştığı mesaj ile camiaya teşekkür etti ve "Artık benim için bambaşka bir yolculuk başlıyor" ifadelerini kullandı.

07.06.2021-14:07 - (Son Güncelleme: 07.06.2021-14:10)

Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren Salih Uçan takımdan da ayrıldı. Sosyal medya hesabı üzerinden veda mesajı yayınlayan orta saha oyuncusu Salih Uçan camiaya teşekkür etti. 27 yaşındaki futbolcu 2019 yaz transfer döneminde İtalyan Empoli takımından ayrılarak Alanyaspor'a imza atmıştı.

Eski Fenerbahçeli futbolcu Salih Uçan, Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş ile 3 yıllık anlaşmaya varmıştı.

Salih Uçan'ın sosyal medya hesabı olan Twitter'dan yayınlamış olduğu veda mesajında şu ifadeler yer aldı:

"Birçok takımda forma giydim ve şunu net olarak söyleyebilirim ki; Alanyaspor ilçesi, yönetimi, teknik ekibi, idari personeli ve camiası olarak inanılmaz farklı ve özel bir kulüp. Burada çok güzel 2 sene geçirdim. Bana ilk günden itibaren destek oldunuz. Ben de motivasyonumu, disiplinimi ve mücadelemi en üst seviyede tutarak bu formaya hizmet etmeye çalıştım, sahada terimin son damlasına kadar savaştım. Ayrıca bana Alanyaspor formasını güvenerek teslim eden Erol Bulut ve Çağdaş Atan hocalarıma da çok teşekkür ediyorum. Tüm yaşadığım anılar, başarılar ve arkadaşlıklar hep kalbimin bir köşesinde yer alacak. Formasını severek ve büyük bir gurur ile taşıdığım Alanyaspor'a veda ediyorum. Artık benim için bambaşka bir yolculuk başlıyor."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal