Beşiktaş Ghezzal'ın Bonservisi İçin Çalışmalara Başladı

Siyah-Beyazlılar, Süper Lig'in asist kralı Rachid Ghezzal için Leicester City'ye 5 milyon Euro önerdi, İngilizler 7 milyon Euro istedi.

26.04.2021-10:30 - (Son Güncelleme: 26.04.2021-10:30) Beşiktaş Ghezzal'ın Bonservisi İçin Çalışmalara Başladı

Asist ve golleriyle Beşiktaş'ın liderliğinde büyük pay sahibi olan Ghezzal ise devreye girerek kulübünden fiyat düşürmesini talep edecek. Beşiktaş yönetimi, takım şampiyonluğa koşarken diğer yandan da transfer mesaisini sürdürüyor. Siyah Beyazlılar, lig bitmeden Rachid Ghezzal'ın bonservisini almak istiyor. 28 yaşındaki oyuncu için, kulübü Leicester City'nin "Sezon sonu görüşelim" yanıtına rağmen işi riske atmak istemeyen Beşiktaş yönetimi, İngiliz ekibiyle temasları sıklaştırdı ve bonservis pazarlığına girişti.

LEİCESTER İLE 1 YIL DAHA KONTRATI VAR

Bu sezon attığı 4 golün yanı sıra, 15 asistle de harikalar yaratan Cezayirli sağ kanat için Beşiktaş yönetimi 5 milyon Euro'yu gözden çıkardı. İngilizler'in 7 milyon Euro ısrarının ise başarılı oyuncunun tavrıyla kırılacağına inanılıyor. Leicester ile sadece 1 sezon daha sözleşmesi bulunan Ghezzal'ın da Beşiktaş'ta kalmak istemesi bu transferin çözümündeki önemli detaylardan biri olacak. Siyah-beyazlılarda ikinci baharını yaşayan, hem kulüp kariyerinde çıkışa geçen hem de yıllar sonra Cezayir Milli Takımı'na dönen 28 yaşındaki oyuncu, Beşiktaş'ta kalmak istediğini hem menajerine hem de Leicester City'ye de iletmiş durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal