Beşiktaş Gaziantepli Oyuncuyu Bitirmek İstiyor!

Transfer döneminin başlamasıyla birlikte Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın vermiş olduğu isimler üzerinde yoğunlaşarak transfer görüşmelerini sürdüren Beşiktaş yönetimi Gaziantepli oyuncu için resmi teklif yapmaya hazırlanıyor.

15.01.2021-11:22 - (Son Güncelleme: 15.01.2021-11:15) Beşiktaş Gaziantepli Oyuncuyu Bitirmek İstiyor!
Gaziantep FK'da teknik direktör Marius Sumudica'nın takımdan ayrılmasının ardından mutsuz olan ve transfer olmak isteyen Maxim'in siyah beyazlılardan gelebilecek bir teklife sıcak baktığı öğrenildi. Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın'ın bir süredir takip ettiği ve takıma çok iyi bir katkı sağlayacağını düşündüğü 30 yaşındaki Rumen oyuncu için Beşiktaş yönetimi Gaziantep ekibine oyuncu takası + bir miktar para olacak şekilde bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

2019-2020 sezonundan itibaren ülkemizde Gaziantep FK forması giyen Alexandru Maxim kırmızı siyahlı formayla toplamda 34 karşılaşmaya çıkarken 17 gol 2 asistlik bir katkı sağlamıştı. Bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üezrine çeken Maxim 19 karşılaşmada 10 gol kaydetmişti.

Gaziantep ile 1.5 yıllık daha sözleşmesi bulunan Alexandru Maxim için kırmızı siyahlı yönetim gelecek teklifin ciddiyetine göre Rumen oyuncunun takımdan ayrılmasına izin verebilir.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal