Beşiktaş Fenerbahçe'nin Transfer Gündeminde Olan Benteke'yi İstiyor

Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda mutlu sona ulaşan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hız kazandı. Aboubakar'ın ayrılması ile bu bölgeye Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Benteke'yi istiyor.

13.06.2021-17:38 - (Son Güncelleme: 13.06.2021-18:15)

Süper Lig sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş takımında kadro yapılanması çalışması hız kazandı. Yıldız forvet Aboubakar'ın takımdan ayrılması sonrası forvete mutlak bir takviye yapmak isteyen siyah - beyazlı ekip, Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan ismi listeye dahil edilmiş durumda.

YALÇIN İLE BİR ARAYA GELECEK

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Teknik Direktör Sergen Yalçın ile Asbaşkan Emre Kocadağ önümüzdeki hafta bir kez daha bir araya gelecek. Türkiye'nin İtalya ile oynamış olduğu EURO 2020 maçını izlemek için Roma'ya giden Kocadağ'ın 1 - 2 gün içerisinde döneceği ve Çeşme'de Sergen Yalçın ile bir kez daha masaya oturacağı ifade edildi.

SERGEN YALÇIN'A 1 YILLIK İMZA

Emre Kocadağ ile Sergen Yalçın'ın bu görüşme içerisinde maddi konulardaki pürüzleri ortadan kaldırması öngörülüyor. Sorunların aşılması durumunda siyah - beyazlı hoca, İstanbul'da düzenlenecek olan tören ile 1 yıllık yeni mukaveleye imza atacak.

BEŞİKTA'TA GOLCÜ ARAYIŞI

Şampiyonlar Ligi'nde yer alacağı yeni sezonun kadrosunu oluşturmak için düğmeye basmış olan sezonun son şampiyonu Beşiktaş'ta, kiralık sözleşmesi biten Cenk Tosun'un ardından Vincent Aboubakar'ın da takımdan ayrılmasından ötürü golcü arayışlarına hız verilmiş durumda.

GÖLCÜ OLARAK BENTEKE LİSTEDE

Milliyet'in haberine göre; daha önce Diego Costa ve Edin Dzeko isimleri üzerinde durup çalışmaları yerine getiren siyah - beyazlıların, Crystal Palace forması giyen Belçikalı yıldız isim Christian Benteke'yi de listeye dahil ettiği ifade edildi.

BENTEKE SÖZLEŞMESİNİ YENİ UZATTI

Crystal Palace takımında iyi bir sezonu ardında bırakan Christian Benteke geçtiğimiz günler içerisinde kulübü ile yeni bir sözleşme imzaladı. Belçikalı yıldız sona eren kontratını 2023 yılına kadar uzattı. Crystal Palace, Benteke'yi 2016 tarihinde tam 31 milyon euro bonservis bedeli ile başka bir İngiliz Ligi ekibi olan Liverpool'dan renklerine bağlamıştı.

İKİ KALİTELİ FUTBOLCU

Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın geçtiğimiz sezon olduğu gibi golcü transferine büyük bir önem vermesi nedeni ile çalışmalarını büyük bir titizlikle devam eden yönetim, ilk 11'de doğrudan oynayabilecek bir kalitede iki oyuncuyu kadroya katmanın hesaplarını yapmaya çalışıyor.

BONSERVİSSİZ VEYA KİRALIK

Bu konuda teknik patron Sergen Yalçın'a garanti veren ve çalışmalarını da yoğun bir biçimde sürdüren siyah - beyazlılar; kiralık, bonservisi elinde olan ve zorunlu satın alma opsiyonlu bir şekilde kiralama seçeneklerine de sıcak bakıyor.

SÖZLEŞME DETAYI

Yönetimin ayrıca Benteke, Diego Costa ve Edin Dzeko'yu kulübe öneren menajerler ile yürütülen görüşmeler içerisinde sözleşmeleri çok daha sağlam bir şekilde yapmaya çalıştığı vurgulandı.

OPSİYON BEŞİKTAŞ'IN ELİNDE OLACAK

Sezon başında 1 + 1 yıllık sözleşme imzalayan Vincent Aboubakar'ın 30. resmi maça çıkmadan serbest kalması gibi birtakım sorunları tekrar yaşamak istemeyen siyah - beyazlılar, golcü transferinde bu kez daha titiz bir şekilde davranacak. Kontratlarda tek taraflı uzatma ve sonlandırma opsiyonunun Beşiktaş'ın elinde olmasına da dikkat edilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal