Beşiktaş Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | BJK FB youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’de bu akşam oynanacak Beşiktaş Fenerbahçe derbisi çok merak ediliyor. Maçın özetini izlemek isteyenler internet üzerinden Beşiktaş Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1, BJK FB youtube geniş özeti ve maçın golleri terimlerini sıklıkla araştırıyor. Konu hakkında bilinmesi gerekenler haberimizde...

08.05.2022-21:08 - (Son Güncelleme: 09.05.2022-14:19) Beşiktaş Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | BJK FB youtube geniş özeti ve maçın golleri

Süper Lig’in 36. haftasında oynanacak Beşiktaş Fenerbahçe derbisi büyük ses getirdi. Ligde 54 puanla 7. sırada yer alan Beşiktaş ile 68 puanla 2. sırada yer alan Fenerbahçe arasındaki zorlu 90 dakikayı kimin galip bitireceği tüm Türkiye’de milyonlarca taraftarın gündeminin en üst basamaklarında yer alıyor. Karşılaşmanın detaylarını öğrenmek isteyen futbol severler internet üzerinden araştırmalarını sürdürüyor.
Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldaydı?

Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasının en önemli maçında Beşiktaş ile Fenerbahçe 8 Mayıs 2022 Pazar günü saat 19.00’da Vodafone Park’ta karşı karşıya geldi. Dev derbi maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında izleyicilerle buluştu.

Beşiktaş Fenerbahçe maçını hangi hakem yönetti?

Süper Lig’in 36. haftasındaki Beşiktaş Fenerbahçe maçının hakemi Arda Kardeşler olacak. Emre Eyisoy ile Çağlar Uyarcan maçın yardımcı hakemleri oldu. Atilla Karaoğlan ise VAR hakemi olarak görev aldı.


Michy Batshuayi ve Cyle Larin saç baş yoldurdu!

Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisinde penaltı kaçıran Michy Batshuayi ve iki net gol pozisyonundan yararlanamayan Cyle Larin, siyah beyazlı taraftarlardan tepki gördü.

Fenerbahçe üstünlüğünü koruyamadı

Vodafone Park'ta oynanan Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin ilk dakikalarında  Filip Novak'ın golüyle öne geçmeyi başaran sarı lacivertliler üstünlüğünü koruyamadı ve derbide sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Beşiktaş Fenerbahçe maçının 11'ler.

Beşiktaş : Ersin Destanoğlu, Welinton Souza, Serdar Saatçi, Umut Meraş, Kenan Karaman, Josef de Souza, Emirhan İlkhan, Rıdvan Yılmaz, Rachid Ghezzal, Cyle Larin, Michy Batshuayi.

Fenerbahçe : Altay Bayındır, Nazım Sangare, Marcel Tisserand, Filip Novak, Ferdi Kadıoğlu, Luiz Gustavo, Miha Zajc, Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci, Diego Rossi, Serdar Dursun.

Beşiktaş Fenerbahçe maçının özet görüntüleri maçın bitmesinin ardından Bein Sports’un internet sitesi üzerinden izlenebilecek.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal