28.07.2021-10:10 (Son Güncelleme:01.09.2021-17:22)


1

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekerek kazanılan şampiyonluklarda büyük bir pay sahibi olan Kanadalı golcü Cyle Larin, sözleşme tekliflerini reddetmesinin ardından satış listesine konuldu.



2

Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nın son şampiyonu Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezona damga vuran isimlerden biri olan Kanadalı golcü Cyle Larin'in takımdan ayrılma ihtimali gün geçtikçe artıyor.



3

Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın kadroya katılması ile bambaşka bir kimliğe bürünen Kanadalı golcü Cyle Larin, kariyerinin en iyi sezonunu geçirmişti. Beşiktaş forması ile bilirkte geçtiğimiz sezon kazanılan şampiyonluklarda büyük pay sahibi olan Cyle Larin, performansı ile birlikte tüm dikkatleri üzerine çekmişti.



4

Önümüzdeki sezonda sözleşmesi sona erecek olan Cyle Larin'in bonservissiz bir şekilde takımdan ayrılmaması adına golcü oyuncuya sözleşme uzatma teklifinde bulunmuştu.



5

Cyle Larin'e sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesi için 2 milyon euro garanti ücret ile birlikte 3 yıllık yeni bir sözleşme öneren Beşiktaş'ın bu teklifi kabul edilmedi.



6

Beşiktaş sözleşme uzatma teklifinin kabul edilmemesinin ardından ise Cyle Larin transferindeki stratejisini değiştirdi. Kanadalı golcüyü önümüzdeki sezon öncesinde satılığı çıkaran Beşiktaş yönetimi Cyle Larin için 10 milyon euronun altında bir teklifi kabul etmeyecek.



7

Beşiktaş'ta sezonu 19'u lig olmak üzere toplam 23 gol ve 6 asistle tamamlayan Cyle Larin, Kanada Milli Takımı'nı da taşımayı sürdürüyor.



8

2020/2021 sezonu başından bu yana toplam 53 maçta forma giyen 25 yaşındaki forvet, 33 golün altına imza atmayı başardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR