Beşiktaş camiasının ileri gelenleri iftar yemeğinde buluşarak Giresunspor maçını takip etti

Beşiktaş'ta Divan ve Genel Kurul Üyeleri, eski yönetici Levent Çifter ve arkadaşlarının düzenlediği iftar yemeğinin ardından Giresunspor karşılaşmasını seyretti.

18.04.2022-15:43 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-15:43) Beşiktaş camiasının ileri gelenleri iftar yemeğinde buluşarak Giresunspor maçını takip etti

Beşiktaş camiası dün akşam gerçekleştirilen iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeğinin ardından Spor Toto Süper Lig'de oynanan 33. hafta mücadelesi olan Giresunspor - Beşiktaş karşılaşması takip edildi.


Camia iftarda bir araya geldi

Gerçekleştirilen etkinlikte Beşiktaş'ta Divan ve Genel Kurulu üyelerinin yanı sıra özellikle Onursal Başkan Süleyman Seba döneminde kulüpte görev almış isimlerin yer alması dikkatlerden kaçmadı.


Giresunspor - Beşiktaş maçı takip edildi

Eski Beşiktaşlı yönetici Levent Çifter ve arkadaşlarının gerçekleştirdiği organizasyonda iftarın ardından Giresunspor - Beşiktaş karşılaşması takip edildi. Gözler, geçtiğimiz haftalarda Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevine getirilen Valerien Ismael'in takıma nasıl bir oyun oynatacağına çevrildi. Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında oynanan Giresunspor karşılaşmasında sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal