Beşiktaş, Brezilyalı stoperi gözüne kestirdi: Giovanni van Bronckhorst ‘mutlaka alınsın’ dedi

Giovanni van Bronckhorst’u takımın başına getiren Beşiktaş, Hollandalı teknik adamdan aldığı transfer listesindeki oyuncularla görüşmeye devam ediyor. Siyah beyazlıların Atletico Madrid forması giyen Brezilyalı stoper Gabriel Paulista’yı transfer etmek istediği ifade edildi.

07.06.2024-10:21 - (Son Güncelleme: 07.06.2024-17:27) Beşiktaş, Brezilyalı stoperi gözüne kestirdi: Giovanni van Bronckhorst ‘mutlaka alınsın’ dedi

Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak ve 3 kulvarda da başarı yakalamak isteyen Beşiktaş, ilk olarak Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’u takımın başına getirmişti. Siyah beyazlılar, Bronckhorst’un istediği oyuncuları transfer etmek için harekete geçerken listenin ilk sırasında Atletico Madrid forması giyen Brezilyalı stoper Gabriel Paulista’nın olduğu öne sürüldü.

Giovanni van Bronckhorst ‘mutlaka alınsın’ dedi

Sports Digitale muhabiri Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Beşiktaş, Atletico Madrid'in deneyimli savunma oyuncusu Gabriel Paulista'ya resmi bir teklif sundu.

Beşiktaş, Brezilyalı stoperi gözüne kestirdi: Giovanni van Bronckhorst ‘mutlaka alınsın’ dedi

33 yaşındaki stoper, kariyerinde Villarreal, Arsenal ve Valencia gibi üst düzey kulüplerde forma giydi. Bu sezon ise Atletico Madrid'de 23 La Liga ve 1 Kral Kupası maçında sahaya çıktı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal