Beşiktaş Başkanına Hazır

Beşiktaş'ta yeni başkan ve yönetim kurulunun seçileceği olağanüstü seçimli genel kurul 14 bin 950 üyenin toplanmasıyla bugün gerçekleştirilecek. BJK Akatlar Spor ve Kültür Kopmleksi'nde yapılacak oylama sonucunda yeni başkan belli olucak.

20.10.2019-13:00 - (Son Güncelleme: 20.10.2019-12:55)
Beşiktaş Kulübü'nün olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı bugün BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde gerçekleştirelecek.

Yeni başkan ve yönetim kurulunun seçileceği kongrede eski yönetim kurulu üyelerinden Ahmet Nur Çebi ve Serdal Adalı ile son yapılan seçimde Fikret Orman'ın rakibi olan Hürser Tekinoktay, 7,5 yıllık Fikret Orman başkanlığının ardından Beşiktaş Kulübünün 34. başkanı olabilmek için karşılaşacaklar.

3 İSİM BAŞKANLIK İÇİN YARIŞACAK

Fikret Orman yönetiminin olağanüstü kongre kararı almasından hemen sonra Beşiktaş Kulübünün başkanlığına 3 isim aday oldu.

Adaylığını ilk açıklayan isim Beşiktaş Kulübünün ikinci başkanı Serdal Adalı olurken, eski ikinci başkanlardan Ahmet Nur Çebi de seçime katılma kararı aldı. Bir önceki seçimde Fikret Orman'ın rakibi olan Hürser Tekinoktay da Beşiktaş başkanlığı için yarışacak.


Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal