Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, TFF başkanlığı konusunda kendisine görev gelmesi halinde hayır diyemeyeceğini söyledi

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Türkiye Futbol Federasyonu'na başkan olmayı hiç düşünmediğini söyledi. Ancak kendisine böyle bir konuda rica gelirse de hayır diyemeyeceğini belirtti.

03.05.2022-16:23 - (Son Güncelleme: 03.05.2022-16:27) Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, TFF başkanlığı konusunda kendisine görev gelmesi halinde hayır diyemeyeceğini söyledi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın Başkanı Ahmet Nur Çebi, son dönemde gündeme gelen Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığı iddiaları ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Kulüpler Birliği Vakfı başkanı olma isteği hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.


Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Milliyet Gazetesi'nden Bilal Meşe'ye yaptığı açıklamalarda ;

'TFF konusunda hayır diyemeyiz'

Hiç aday olmayı düşünmedim. Bana bu konuda teklifler geldi. Bu vatan görevi kadar önemliyse tartışamazsınız. Kimseye askere gitmek istiyor musun denmez. Tabii ki böyle bir şey olursa, hayır diyemeyiz. Ancak böyle bir sorumluluğum yok ise sağlığım el verdiği sürece Beşiktaş'a hizmet etmeyi tercih ederim.

'Ali Koç başkanlığı istesin...'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Kulüpler Birliği başkanlığını istesin hemen verirler. Çünkü Kulüpler Birliği başkanlığını ben yaptım çok yorucu bir iş. Mevcut başkan da yoruldu. Mehmet Sepil yoruldum diyerek benim kucağıma bıraktı gitti. Ben de altı ayda yoruldum dedim, Ahmet Ağaoğlu'na bıraktım. Konuları çok ağır. Orada manevi anlamda denge kurmalısınız. Tartışma tabii ki çıktı, ama kavga çıkmaz. Sahadaki futbolculardan daha sakiniz orada."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal