Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, takımdan ayrılmayan Adem Ljajic'e isyan etti!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kulübün bugün gerçekleşen 2022 Yılı 1. Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda Adem Ljajic ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

05.03.2022-16:58 - (Son Güncelleme: 05.03.2022-17:08)

Siyah beyazlılarda geçtiğimiz sezondan beri yaşanan Adem Ljajic krizi bir türlü çözülemedi. Kadro dışı kalan Adem takıma bir türlü katkı sağlayamamış, yüksek maliyeti nedeniyle gönderilmek istendiğinde ise çeşitli bahaneler bulmuştu.

Adem Ljajic kontrat problemi

Adem Ljajic hakkında sitemkar sözler!

Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi, bugün gerçekleştirilen Divan Kurulu Toplantısı'nda Sırp yıldız Adem Ljajic ile ilgili söylediği sözlerle dikkatleri üzerine çekti. Başkan Çebi, Adem Ljajic ile ilgili olarak ;

' Geldiğimizden bugüne yapılmış olan çok ağır kontratlar vardı. Bu kontratlardan bu sene sonu ancak kurtulabiliyoruz. Ljajic'i oynattık değerlenmedi, oynatmadık değerlenmedi. Bazı sporcularla ilgili elimizden gelen her şeyi yapmamıza rağmen maalesef gitmedi. 3 milyon 750 bin euro bizden alan futbolcuya 750 bin euro bile öneren olmadı. 350 bin euro'ya git dediğimizde 'Ne işim olur orada? Ben, İstanbul'dayım ve keyfim yerinde' dedi. Adamı değerlendirdik mi değerlendirdik. Sergen Hoca da uğraştı. Sergen Hoca, 'Olmayacak bu iş, adamın niyeti yok' dedi. 12-13 kontrat bitiyor, bakın hepsine çok yüksek. Bazılarıyla devam edeceğiz şimdi açıklamak istemiyorum. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal