Bertomeu: 'En Zor Kararlardan Birini Aldık'

Basketbolda Avrupa Ligi Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Jordi Bertomeu, 2019- 2020 sezonunu iptal ederek tarihlerindeki en zor kararlardan birini verdiklerini belirtti.

26.05.2020-12:04 - (Son Güncelleme: 26.05.2020-12:00) Bertomeu: 'En Zor Kararlardan Birini Aldık'

Bertomeu, video konferans yoluyla yapılan basın toplantısında, coronavirüs salgını sebebiyle durdurulan THY Avrupa Ligi ve ULEB Avrupa Kupası'nda sezonun iptal edilmesi hakkında açıklamalarda bulundu.

İnsan sağlığının öncelikleri olduğunu vurgulayan Bertomeu, "Salgının farklı bölgelere göre gelişimi, tüm takımların sezonun geri kalanına devam etmeleri için aynı koşullarda olacağını garanti etmemekte." şeklinde konuştu.

Ligleri bitirmenin en iyi seçenekleri olduğunu söyleyen Bertomeu, "Bugün tarihimizdeki en zor ve en üzgün kararlardan birini aldık. Avrupa Ligi ve Avrupa Kupası'nı sürdürmek için bütün ihtimalleri tüketmiştik." dedi.

Bertomeu, yeni sezon karşılaşmalarının seyircili yapılıp yapılmayacağı hususunda fikir belirtmek için erken olduğunu aktardı.

THY Avrupa Ligi'nin isim hakları hususunda bir değişiklik beklemediklerini kaydeden Bertomeu, "Türk Hava Yolları ile son 10 yıldır çok verimli bir ilişkimiz var. Bu konuda gelecekle ilgili görüşümüzü değiştirecek hiçbir şey görmüyoruz." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal