17.11.2023-11:41 (Son Güncelleme:17.11.2023-18:01)


1

Bir süredir televizyon ekranlarından uzak duran ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç son olarak Netflix’te yayınlanan Terzi dizisinde Cemre karakteriyle yer alarak adından söz ettirdi. Dizide Çağatay Ulusoy ile sevişme sahneleri uzun bir süre gündem kalıp konuşulan Tüzünataç yine iddialı kıyafeti ve pozlarıyla gündeme geldi. Ünlü ismin bu cesur pozlarına kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.



2

Son olarak, başrollerini Çağatay Ulusoy, Şifanur Gül ve Salih Bademci'nin paylaştığı Netflix dizisi Terzi'nin ikinci sezonunda rol alan Berrak Tüzünataç dizide Çağatay Ulusoy ile sevişme sahneleriyle gündem olmuştu.



3

Son zamanlarda sosyal medyada yaptığı iddialı paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü isim bu kez davet tarzıyla ortalığı yıktı.



4

İddialı pozlarını peş peşe paylaşan Tüzünataç'ın cesur pozları kısa sürede binlerce beğeni topladı ve yorum yağdı.



5

Güzel oyuncunun 'Geleneksel glam günü' notunu düştüğü gönderisine; 'Çok güzelsin', 'Bizi öldürdün', 'Harika görünüyorsun', 'Sana bayılıyorum' tarzında yorumlar geldi.



6

Hayran kitlesi bir hayli geniş olan Berrak Tüzünataç, 2 Kasım 1984 yılında Yalova'da dünyaya gözlerini açtı.



7

Özel Koç Lisesi'nde gördüğü eğitimin ardından İstanbul Üniversitesi'ni kazandı. İşletme bölümü mezunlarından olan Berrak Tüzünataç'ın ilk ekran deneyimi ise Number 1 TV'de haber sunmak oldu.



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr