17.01.2024-14:24 (Son Güncelleme:17.01.2024-14:24)


1

Elveda Rumeli, Fi, Muhteşem Yüzyıl gibi unutulmaz yapımlarda yer alan güzel oyuncu Berrak Tüzünataç, bir döneme çalkantılı özel hayatıyla damga vuruyordu. Şimdilerde ise paylaşımlarıyla ve tarzıyla adından söz ettiriyor.



2

Güzel model ve oyuncu son olarak ilginç tasarımdaki tulumu ve yaptığı kalça dansıyla dikkatleri üzerine çekti. Tüzünataç kendisine gelen bir yoruma verdiği karşılık ile gündeme oturdu.



3

Son dönemlerde zayıflığı dikkatlerden kaçmayan Berrak Tüzünataç iddialı tarzıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak ise ilginç tarzıyla ve o paylaşımına gelen yoruma verdiği yanıtla dikkat çeken oyuncu yine gündeme oturdu.



4

Birkaç ay önce "Dansöz olmak istiyormuşum. Bu kararım pek teşvik edilmemiş olacak ki ilkokulda bilim kadını olmak istediğimi beyan etmişim bir anket defterinde. Sonuç olarak oyuncu oldum" diyen Berrak Tüzünataç sosyal medyada çok konuşulmuştu.



5

Berrak Tüzünataç'ın tulumunda özel bölgelerindeki yıldızımsı detaylar gözlerden kaçmazken o pozlarına yorum yağdı.



6

Güzel model ve oyuncu bununla da yetinmeyerek üstüne bir de bu tulumuyla kalça dansı yapınca sosyal medyanın diline düştü. Kimi izleyenler "Az kalçası olsa dans anlaşılırdı" yorumlarını yapmaktan kendini alıkoyamadı.



7

Güzel oyuncu "Popon çok küçük yorumlarına da tepkisiz kalmadı. Tüzünataç bu yorumların birine "Bana yetiyor sen kendininkini büyüt" yanıtını vererek takipçilerini güldürdü.



8

Hello dergisine verdiği röportajda Tüzünataç, “Özgürlük hissi benim için biraz hayati. Kendi içinde samimiyeti ve gerçekliği çok arayan biriyim. Kendimi bildim bileli hayalperestim. Çok hayal kurarım, meşgul dönemlerde hayal kurmayı özlerim hatta” ifadelerinde bulunmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr