Berna Gözbaşı: 'Mensah ve Emre Demir İçin Gelen Teklif Yok'

Hes Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Mensah ve Emre Demir ile ilgili yapılan transfer iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu.

03.06.2020-12:36 - (Son Güncelleme: 03.06.2020-12:32) Berna Gözbaşı: 'Mensah ve Emre Demir İçin Gelen Teklif Yok'

Kayseri'de yayın hayatını sürdüren bir televizyon kanalına misafir olan Hes Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, kulübün son hali ile alakalı açıklamalar yaptı. kulübün ligde devam etmesi ya da düşmesi durumunda yine görevini sürdüreceğini söyleyen Berna Gözbaşı, "Hiç istemiyoruz ama takım düşerse en kısa dönemde nasıl çıkabiliriz ona bakmalıyız. Kalan 8 haftalık periyotluk dönemde 4 galibiyet 1 beraberliğin bizi düze çıkaracağını düşünüyorum. Oyuncularımız motive olmuş durumda. İnşallah ligde kalmak istiyoruz ama ben geldiğimde takım düşmüş durumdaydı. Mucizeyi gerçekleştirmek için çabalıyoruz. Bunun dışında eski futbolcularımızdan Enguemo'nun alacağı ve Mensah bonservisi nedeniyle Atletico Madrid transfer yasağı almamız için çalışıyor. Takımın durumu dışında eski borçlarla da uğraşıyoruz" ifadelerini kullandı.

'FUTBOLU DEĞİL, YÖNETMEYİ BİLSEYDİK TÜRK FUTBOLU BU DURUMDA OLMAZDI'

Gözbaşı, "Ben ilk göreve geldiğimde futbolu ne kadar bildiğim tartışıldı. Futbolu bilmeyip, yönetmeyi bilenlerin sayısı çok olsaydı Türk futbolu bu durumda olmazdı. Kalan 8 haftalık dönemde sadece Kayserispor için neler yapılabilir onu konuşmamız lazım. Taraftarlarımızın dualarını bekliyorum" diye belirtti.

'MENSAH VE EMRE İÇİN GELEN TEKLİF YOK'

Emre Demir ve Mensah ile ilgili yapılan transfer haberleri hakkında açıklamalarda bulunan Berna Gözbaşı, "Emre Demir ve Mensah'ın adı Beşiktaş ile anılıyormuş ama bize bu zamana kadar gelen bir teklif yok. Konu açılmışken alt yapımızda köklü değişiklikler yaptık. Ekibi değiştirdik ve Kayserispor'un alt yapısını geliştirmek için projelerimiz var" şeklinde konuştu.

'TESİSLERDE DÜĞÜN YAPABİLİRİZ'

Yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle düğünlerin salonlarda gerçekleşmesinin sıkıntıya girdiğini aktaran Berna Gözbaşı, "Yönetimimde yer alan asbaşkan ve basın sözcüsü Mustafa Tokgöz düğün işi yapıyor. Ben ona dedim ki 'insanlar düğün yapamıyor. Sosyal mesafeli düğünleri kulübümüzde yapalım' diyorum. Mustafa Tokgöz 'yanlış anlarlar' diyor. Neden yanlış anlasınlar? O nedenle buradan Kayseri halkına düğünlerle ilgili tesislerimizde yer ayıracağımızı ve buradan da kulübümüze bir gelir kapısı oluşturacağımızı söylemek istiyorum" değerlendirmesinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal