Berk Oktay'ın Görüntülerini Sızdırdığı Söylenen Merve Şarapçıoğlu'ndan Açıklama Geldi

Ünlü oyuncu Berk Oktay ve boşanma sürecinde olduğu eşi Merve Şarapçıoğlu arasından sular durulmuyor. Ünlü çift çekişmeli süren boşanma davaları aşamasında karşılıklı suçlamalarda bulundu.

30.07.2018-13:09 - (Son Güncelleme: 30.07.2018-13:11) Berk Oktay'ın Görüntülerini Sızdırdığı Söylenen Merve Şarapçıoğlu'ndan Açıklama Geldi

Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Berk Oktay'ın avukatı, 'Berk Bey'in fotoğraflarını eşi Merve Şarapçıoğlu sızdırmış' açıklamasından sonra Merve Şarapçıoğlu ateş püskürdü.

Merve Şrapçıoğlu'nun avukatı kamuoyuna bir açıklamada bulundu ve Berk Oktay ile avukatının algıları değiştirmeye çalıştığını ifade etti.

Ünlü oyuncu Berk Oktay ve boşanma aşamasında olduğu eşi Merve Şarapçıoğlu'nun uygunsuz görüntüleri hackerlar tarafından sosyal medya üzerindne yayınlandığı iddia edilmişti. Berk Oktay yaşanan olayların ardından suç duyurusunda bulundu ve avukatı siber suçlar için bir rapor hazırladı.

Raporların sonucu doğrultusunda Berk Oktay'ın avukatı, fotoğrafları Merve Şrapçıoğlu'nun paylaştığını açıklamış ve yer yerinden oynamıştı.

Merve Şarapçoğlu cephesi konuya ilişkin sessizliğini bozdu ve avukatından açıklama geldi. Avukat, 'Tüm bu asılsız iftiralar Berk Oktay'ın sadakatsizliğine, şiddet uygulamasına rağmen eşinin kamuoyu önünde itibarı zedelenmesin diye her defasında üstünü örtmeye çalışan müvekkilimin boşanma davası açmasından kısa bir süre sonra özenle kurgulanıp davanın seyrini değiştirmeye yönelik bir algı operasyonudur' ifadelerine yer vedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal