Beril Varol'un katili kim, neden öldürüldü? Beril Varol'un katili Yavuz Selim Bektaş'ın videoları tepki çekti

İTÜ doktor öğrencisi Beril Varol ve İTÜ araştırma görevlisi Ömer Akın, Beril Varol’un eski sevgilisi Yavuz Selim Bektaş tarafından Şişli’de bir evde öldürüldü. Beril Varol'un katili Yavuz Selim Bektaş'ın ortaya çıkan videoları ise büyük tepki çekti. Peki Beril Varol'un katili kim, neden öldürüldü? Konu hakkında merak edilenler haberimizde...

28.05.2022-13:13 - (Son Güncelleme: 28.05.2022-13:13) Beril Varol'un katili kim, neden öldürüldü? Beril Varol'un katili Yavuz Selim Bektaş'ın videoları tepki çekti

Kadın cinayetlerine maalesef geçtiğimiz günlerde bir yenisi daha eklendi. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) doktora öğrencisi Beril Varol ile İTÜ araştırma görevlisi Ömer Akın, Beril Varol’un eski sevgilisi Yavuz Selim Bektaş tarafından İstanbul’un Şişli ilçesindeki bir evde öldürüldü. Katil Yavuz Selim Bektaş ise cinayeti işlemesinin ardından intihar etti. Bu olayla beraber Beril Varol’un katili Yavuz Selim Bektaş'ın bazı videoları ortaya çıktı. Videolar sosyal medyada büyük tepki gördü.

Beril Varol'un katili kim, neden öldürüldü?

Ortaya atılan bazı iddialara göre Beril Varol’un katili Yavuz Selim Bektaş hakkında daha önce 3 kez uzaklaştırma kararı alınmıştı. Bektaş, Beril Varol ile beraber onunla aynı evde olan İTÜ araştırma görevlisi Ömer Akın’ı da öldürerek intihar etti.

Beril Varol'un katili

Olay hakkında konuşan Ömer Akın’ın ağabeyi Yavuz Selim Bektaş'ın ya kapıda beklediğini ya da içeri zorla girdiğini düşündüğünü ifade etti. Akın’ın ağabeyi Yavuz Selim Bektaş hakkında verilen uzaklaştırma kararının yakın bir zaman önce bittiğini söyledi.

Beril Varol’un katili Yavuz Selim Bektaş olaydan sonra intihar etti. Bektaş’ın cinayeti işledikten sonra ‘‘Yapacağımı yaptım. Artık yaşamamın anlamı yok’’ sözleriyle intihar ettiği öğrenildi.

32 yaşındaki Yavuz Selim Bektaş, çello hocalığı yapıyor ve özel çello dersleri veriyordu.

Beril Varol'un katili

Yavuz Selim Bektaş, Beril Varol'un eski sevgilisiydi. Ancak zaten sorunlar yaşaması sebebiyle Varol, kendisi hakkında uzaklaştırma kararı almıştı. Tehdit iddiasıyla polise başvuran Beril Varol, 6 aylık uzaklaştırma kararı ile rahatlamıştı.

Uzaklaştırma kararının geçtiğimiz Aralık ayında bittiği öğrenilirken, Beril Varol ve Ömer Akın’ın cansız bedenleri Adli Tıp Kurulu’na gönderildi. Alınan bilgilere göre Yavuz Selim Bektaş, Beril Varol ile Ömer Akın’ı öldürmeyi bir süredir planlıyordu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal