29.12.2023-10:47 (Son Güncelleme:29.12.2023-17:42)


1

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla zaman zaman tepki çeken oyuncu geçtiğimiz aylarda bölüm başı aldığı paraları unutarak oyunculuğun zorluklarına dair dert yanmasıyla eleştirilmişti.



2

Londra ve İstanbul arasında mekik dokuyan Bergüzar Korel yılın son günlerinde içini takipçilerine döktü.



3

"İçimden bir sürü fotoğraf çekmek, bir sürü şey yazmak geliyor, ama sonra duruyorum, bakıyorum şevkim, hevesim yok"



4

"Bunca acı bunca kötülük bunca mutsuzluk varken kendi mutluluğumun peşinden gitmek aptallık, bencillik gibi geliyor, bir utanç kaplıyor içimi. Sonra diyorum acaba Allah’ın gücüne gider mi? Çocukken bir şeye üzülsem, kaygılansam, korksam hep böyle derdi büyüklerim. 'Sus Allah’ın gücüne gider şükret.'



5

Allah bizi çok seviyorsa eğer benim kalbimi bilir diye düşünüyorum, ama sonra bir korkuyorum, Allah’ım diyorum verdiğin her şeye bin şükür, ne olur gücüne gitmesin, sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yıl diliyorum sadece. Ailem, evlatlarım tüm sevdiklerim, sevenlerim hep sağlıklı olsun."



6

Korel, daha önce de "Kur'an'ın Türkçesi mecburi ders olsun" sözleriyle dikkat çekmişti.



7

"Dünyada kim varsa şu an acı çeken acılarını hafiflet, masumları, çocukları, hayvanları koru sonsuz merhametinle sar. Böyle işte... Bu fotoğrafa da bu satırlar olmadı ama hislerim tam da bu şu anda. 2024 dilerim şefkatle gelirsin insanlığa lakin çok ihtiyacımız var buna."



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr