09.01.2021-09:10 (Son Güncelleme:07.05.2024-10:18)


1

Başarılı oyuncu Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından çocukluk fotoğraflarını paylaştı ve takipçilerini geçmişe götürdü. Hem bebeklik hem de çocukluk fotoğraflarını paylaşıp, kısa kısa o zamanlardan bahseden Korel, ilkokul zamanlarından ve mezuniyetinden de anılarını paylaştı.



2

Korel ilk olarak bu fotoğrafı paylaşarak şu notu yazdı: Ayakkabılarım? Çoraplarım ve gömleğimdeki çiçeklerin aynı renk olması?



3

İlkokul zamanından bir kareyi paylaşan Korel, bu fotoğrafa ‘Bu çantam ve beslenmeme o kadar bayılıyorum ki! Kokusunu bile hatırlıyorum. Birinci sınıfın ilk günü, aşırı mutluyum. Çünkü sosyallik ve çok arkadaş. Ağlayanları asla anlamamıştım. Okul dünyanın en eğlenceli yeriydi.’ notunu düştü.



4

Paylaştığı bu fotoğrafa ise; ‘Sinemanın karanlık zamanları, iç yok güç yok. Babam gelinlik yapıyordu annem ile birlikte. Dantelle boncuklar... Böyle çocukluk tuvaletleri vardı, çok beğeniyordum ama utanıyordum, diyemiyordum. Sonra okuma bayramında prenses oldum da giyebildim. Bir kere de evde giydim sonra. Ama sobaya yapıştı eteğim, eteği kurtarayım derken kolumu yapıştırdım sobaya. Günlerce sakladım, annem görmesin, kızmasın diye. Acısı hala aklımda. Yanımdaki arkadaşımın adı Lale, sınıfın en çalışkanı, en akıllısı. Birinci sınıf okuma bayramı.’



5

Babası Tanju Korel ile dans ederken çekilen bir fotoğrafı paylaşan Korel, bu fotoğrafa da ‘Beşinci sınıf mezuniyetim. Ayşağımda mus çorap var, kendimi balerin sanıyorum. Ama dizlerim o kadar kara ve yara bere ki çoraptan bile görünüyor. O kaküllerim, mezuniyetim için kesilmişti. Fön filan çektirmiştim. Offf büyük heyecan! Ellerimin, babamın ellerinin arasında kaybolduğunu bir de yakama Galatasaray rozetini taktığımı hatırlıyorum’



6

Annesi Hülya Darcan’ın kucağında olduğu bir fotoğrafı paylaşan Korel, ‘Anneannemin evi. Bu koltuklar hala duruyor. Tipim için yorumum yok. Canım ailem iyi insanlarmış’ notunu yazdı.



7

Org başında çekildiği bir fotoğrafı ‘Ve tabii ki dayanamayıp kendimi yine sahneye atıp orga kapmışım’ dedi.



8

Babası Tanju Korel’in kucağında oturduğu bir fotoğrafa ise ‘Acaba erkek mi istiyorlardı? Japon'muşum onu anladım da bu güzel hafif (!) tombul kız bebeğe neden mavi eşofman? 'Rönk cönsöyötçülüğü yapma Börgözar.’ dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr