11.07.2019-12:14 (Son Güncelleme:27.10.2022-09:43)


1

Berdan Mardini Kimdir?

Berdan Mardini Kimdir?

5 Kasım 1978 Diyarbakır doğan Berdan Mardini aslen Mardinlidir. Berdan Mardini'nin 6 kardeşi vardır. Babası memur olan ünlü şarkıcının eğitim hayatını çeşitli okullarda devam etmek zorunda kalmıştır.



2

Eğitimi

Eğitimi

Berdan Mardini liseyi bitirdikten sonra üniversiteye gitmemiş erken yaşta iş hayatına atılmıştır. Tekstil sektöründe kardeşleri ile birlikte çalışan Berdan Mardini bu sektörde ortacılıktan makinacılığa birçok alanda çalışmıştır.



3

Kariyeri

Kariyeri

Henüz çocuk yaşlardan beri sesi etrafındakiler tarafından beğenilen Berdan Mardini'nin müzik hayatına başlaması ise tesadüfen gerçekleşmiştir. Bağlama kursunda tanıştığı bir arkadaşıyla bir akşam barda eğlenmeye giden Mardini, burada türkü söylerken işletme sahibi kendisine mekanda sahne almasını teklif etti ve Berdan Mardini de bu teklifi kabul ederek mesai bitimlerinden sonra barda sahne almaya başladı. Zamanla iki işi birlikte yürütemeyeceğini anlayan Berdan Mardini tekstil sektöründeki işini bırakarak tamamen sahnelere odaklandı. Bakırköy'de birçok türkü barda sahne aldı. Daha sonra kendisine Etiler'deki mekanlardan teklif geldi ve uzun sahne tecrübelerinin devamında müzik camiasına atılarak 2000 yılında ilk albümünü çıkardı.



4

Berdan Mardini, evli olduğu dönemde, Gülşah Saraçoğlu'nun sevgilisi olarak tanınan Gökhan Göz ile yasak aşk yaşadığını itiraf eden Fatoş Yelliler'den olaylı bir şekilde ayrılmıştı.



5

Berdan Mardini'den tepki çeken hareket

Berdan Mardini'den tepki çeken hareket

Evinin kapılarını 2. Sayfa'ya açan türkücünün annesiyle içli köfte yaptığı anlar sosyal medyada gündem oldu. Berdan Mardini içli köfte yaparken ellerini burnuna götürünce olanlar oldu. O anları gören sosyal medya takipçileri "Köfte yaparken itinayla burun karıştırılır", "Burnunun lezzetini kattı", "Hijyen sıfır", "Burnuyla oynayıp köfte yaptı" yorumlarında bulundu.



6

ÜNLÜ ŞARKICININ YENİ SEVGİLİSİ OLAY OLDU

ÜNLÜ ŞARKICININ YENİ SEVGİLİSİ OLAY OLDU

Eski eşinin ihanetine uğradığı yönünde çıkan haberlerle gündeme gelen Berdan Mardini, İbo Show'da dikkat çeken açıklamalar yaptı. Gönlünü yeni aşka açtığını aktaran Mardini'nin Sırp sevgilisi paylaşımlarıyla dikkat çekti. Ünlü şarkıcının yeni sevgilisi görenleri şaşkına çevirdi.



7

Albümleri

Albümleri

-Şarkıcı -Dur Bari -Çek Tetiği -Hazır mısın? -Annem Kızıyor -Senden Çocuğum Olsun -Sen Var ya Sen -Aman Aman

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr