Berat Bey İstifa Etmeyin !

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bugün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla görevini bırakma karar aldı.

08.11.2020-20:40 - (Son Güncelleme: 09.11.2020-11:08) Berat Bey İstifa Etmeyin !

Gerçekleşen bu durumdan dolayı Haber365 olarak konunun takipçisi olmayı sürdüreceğimizi bildirirken Sayın Berat Albayrak'ın aldığı bu kararla ilgili olarak İcra Kurulu Başkanımız Halit Emre Aydın'ın yazısını sizlerle paylaşıyoruz.

Ekonomiden zerre anlamayan gafil güruh, yalancı bahar yerine gerçek iyilik hali için atılan adımları algılamayan zeka yetersizleri, ekonomi ve benzeri meselelerde yapılan doğru veya yanlışın en az 3-4 senede etki edeceğini bilmeyen cahiller, kötü gidiş diye gördükleri şeylerin asıl müsebbibinin Ali Babacan'ın zamanında yüksek faiz düşük kur politikası uygulayarak Türkiye’yi bir ithal cenneti yapmasıdır.

Tarihin en yuksek cari açığı Ali Babacan zamanında verilmiştir, en düşüğü ise Berat Bey zamanında. Şimdi yerli, milli ve kalıcı ekonomik sağlık için adımlar atıp “shortculara” nefes aldırmadığı,memleketin zenginliklerinin başka cülusların uhdesine müsade etmediği için saldırmaya maruz kalan işinin ehli bir adam görevini bıraktı diye sevinmeyin, dün başlayıp bugün devam eden En basit ekonomik matematikle giren ile çıkanın kötü eşit olması gerekir pratiğini hayata gçirip, ülkenin dış finansman mecburu ve kölesi olması halini ortadan kaldırma adımları yarıda kalırsa yarın için hayal ettiğiniz Güçlü Türkiye olmaz.

Dolayısıyla Berat Albayrak muhakkak görevinin başında kalmalı ve bu eylem planını sonuca ulaştırmalıdır. Yarını kaybetmektense bugün acı çekmeyi yeğ bilmeyenler ancak köle, manda olurlar. Sayın bakanım lütfen görevinize geri dönün.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal