Benzin ve motorine indirim mi geldi? Benzin ve motorin fiyatları düşecek mi? EPGİS’ten akaryakıt fiyatları açıklaması

Araç sahibi olanları yakından ilgilendiren benzin ve motorin fiyatları düşecek mi? sorusu merak edilmektedir. Rusya- Ukrayna savaşı akaryakıt fiyatlarını da etkiledi. Son durumun ne olacağı fiyatlarda artış mı yoksa düşüş mü olacak... İşte detaylar.

01.03.2022-00:22 - (Son Güncelleme: 01.03.2022-09:50) Benzin ve motorine indirim mi geldi? Benzin ve motorin fiyatları düşecek mi? EPGİS’ten akaryakıt fiyatları açıklaması

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren benzin ve motorin fiyatlarında indirim olup olmayacğı konusunda merak etmektedirler. Ukrayna-Rusya savaşı herşeyi etkilediği gibi benzin fiyatlarını da etkiledi. 

Vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarında ki düşüşü merak etmekte ve araştırmaktadır. Araç sahibi olan vatandaşlar gelecek haberi merakla beklemektedirler. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) benzin ve motorin indirimi hakkında açıklama geldi.

Benzin fiyatları düşüyor

Rusya ile Ukrayna arasında süren savaşta petrol fiyatlarında 105 dolarlık yükseliş görüldü. Benzinde pompa fiyatları 1,61 TL, motorin 1,51 TL zam geldi. Hemen ardından Rusya-Ukrayna arasında müzakerelerin başlaması ile 93 dolar bandında benzin fiyatları geri çekildi. 

Petrolün düşüşü ile benzin ve motorin pompa fiyatlarında düşüş olacağı beklenilmektedir.

EPGİS'ten indirim açıklaması

EPGİS Başkanı Fesih Aktaş, benzin ve motorin fiyatlarında bir düşüşün beklediklerini fakat net bir rakam veremeyeceklerini bildirdi. Sektör temsilcileri motorin fiyatlarına 96 kuruş, benzin fiyatlarına ise 81 kuruş indirim bekliyor.

26/02/2022 tarihinden itibaren;

Benzin: 1,61 TL

Motorin: 1,51 TL 

olacak şekilde pompa fiyat satışlarına yansımıştır.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal