Benzin, Motorin ve LPG İndirimi Ne Kadar Oldu 2021?

EPGİS'den (Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası) araç sahiplerine müjdeli haber geldi. Gelen habere göre benzin, motorin ve LPG'ye büyük miktarda indirim bekleniyor. Peki benzin, motorin, LPG 2021 kaç TL oldu? İndirim yapıldı mı?

26.01.2021-15:47 - (Son Güncelleme: 26.01.2021-15:47) Benzin, Motorin ve LPG İndirimi Ne Kadar Oldu 2021?

EPSİS tarafından yapılan açıklamaya göre benzin, motorin ve LPG'ye indirim geliyor. EPGİS, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada indirimin ÖTV karşılamaları bittikten sonra pompaya yansıyacağını belirtti.

BENZİN, MOTORİN, LPG FİYATLARINDA İNDİRİM

EPGİS'in yaptığı açıklamaya göre tüm akaryakıt ürünlerinde indirim gelişmesi yaşandı. Benzin, motorin ve LPG'ye indirim yolda yapılması bekleniyor. Benzinin litre fiyatına 27, motorinin litre fiyatına 25, LPG Otogaza ise 70 kuruş indirim yapılması bekleniyor. Gelişmeyi EPGİS resmi Twitter hesabından duyurdu. Peki benzin, motorin ve LPG indirimi ne zaman yapılacak?

BENZİN İNDİRİMİ NE ZAMAN YANSIYACAK?

EPGİS tarafından yapılan paylaşıma göre litre başına benzinde ÖTV karşılamaları bittikten sonra 27 kuruş, motorinde 25, LPG otogazda ise 70 kuruş indirim yapılması bekleniyor.

EPGİS benzin, motorin ve LPG indirimi müjdesini şöyle paylaştı;

'Gün itibari ile son ÖTV ayarlamaları sonrasında akaryakıtta devletçe karşılanan ÖTV miktarları (krş/lt) Benzin: 27 Motorin: 25 LPG Otogaz: 70. Bu miktarlardaki ÖTV karşılanmaları bittikten sonra olası indirimler pompa fiyatlarına yansımaya başlayacaktır.' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal