Bensu Soral'dan Örnek Davranış

Bensu Soral, sevenlerinden doğum gününde hediye yerine Sosyal Ben Vakfı'na bağış yapılmasını istedi. Soral, konuyla ilgili, ‘23 Mart bildiğiniz gibi benim doğum günüm. Bu sene sizlerden hediye ya da organizasyon istemiyorum. Onun yerine açtığım doğum günü kampanyama yapacağınız bağışları bekliyorum’ dedi.

22.03.2021-09:16 - (Son Güncelleme: 22.03.2021-09:16) Bensu Soral'dan Örnek Davranış

İş insanı Hakan Baş ile 2018 yılında nikah masasına oturan oyuncu Bensu Soral, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerine çağrıda bulundu.

Bensu Soral, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile sevenlerinden doğum gününde hediye yerine Sosyal Ben Vakfı'na bağış yapılmasını istedi. Soral’ın bu davranışı herkes tarafından takdir topladı. 

'BU SENE SİZLERDEN HEDİYE İSTEMİYORUM'

Konuyla ilgili paylaşımda bulunan ünlü oyuncu, gönderisinde şu ifadeleri kullandı:

‘Dünyanın en güzel ritmi, rengi, heyecanı çocuklarımızın hayal ettikleri yeteneklerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri adına #HayaldenGerçeğe diyerek, ben de SosyalBen Vakfı Gönüllü elçisi olarak buradayım. 23 Mart bildiğiniz gibi benim doğum günüm. Bu sene sizlerden hediye ya da organizasyon istemiyorum. Onun yerine SosyalBen Vakfı Gönüllü Elçisi olarak, SosyalBen Vakfı için açtığım doğum günü kampanyama yapacağınız bağışları bekliyorum.

Ümidim toplanan bağışlarla taşımalı eğitimin uygulandığı köy okullarında öğrenim gören 7-13 yaş arası çocukların yeteneklerini #HayaldenGerçeğe diyerek, gerçeğe kavuşturmak. Haydi, hep birlikte geleceğin oyuncuları, senaristleri, dansçıları, bilim insanlarına bir nebze de olsa destek olalım. Daha ulaşacağımız çok okul ve hayallerini gerçeğe dönüştüreceğimiz çok çocuk var. Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim. Sevgilerimle...’

İÇİME SİNMESİ GEREKİYOR

Setlerini çok özlediğini dile getiren Bensu Soral, şunları söylemişti:

‘Gerçekten çok özledim setleri. Tekliflere bakıyoruz, içimize sinen bir iş olduğunda koşa koşa başlamak istiyorum. Çok özledim çünkü ama şu an netleşen bir şey yok. İnternet dizisi beni daha çok heyecanlandırır. İyi bir senaryo, yönetmen ve yapım şirketi benim için çok önemli. Kısacası benim içime sinmesi gerekiyor.’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal