05.10.2020-12:18 (Son Güncelleme:10.09.2021-14:55)


1

Bensu Soral 2 Şubat 1991 Bursa doğumludur. Bir süre modellik yapan Soral, oyunculuğa geçtikten sonra modelliği bıraktı. 29 Eylül 2018 yılında Hakan Baş ile yollarını birleştirdi.



2

Pandemi sürecinde sık sık sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan Bensu Soral, grafik yeteneklerini de takipçileriyle paylaşıyordu.



3

Güzel bir evliliği olduğu düşülen Baş çifti geçen haftalarda, çocuk krizi ile gündeme geldi. Çifte nazar değdi düşünülürken bir kriz de dizi partneri Kubilay Aka'dan geldi.



4

Show Tv de Kubilay Aka ile başrollerini paylaştığı "Cam Tavanlar" dizisi 8 bölüm yayınlandıktan sonra, final kararı aldı. Yayın döneminde set hallerini sosyal medya hesaplarından paylaşan ikilinin uyumu da dikkatlerden kaçmıyordu.



5

Bensu Soral ve Hakan Baş çiftinin evliliklerinin sansasyonel bir dönemde olduğu konuşulurken Kubilay Aka ile çekilen samimi fotoğrafları aldatma iddialarını gündeme getirdi.



6

Gece saat 12 civarında ikilinin omuz omuza çekilen görüntüleri medyaya bomba gibi düştü. Kireçburnu' nda bir binanın çatı katında çekilen bu görüntüler büyük yankı uyandırdı.



7

İhanet iddialarına sosyal medya üzerinden yanıt veren Soral, eşinin de bilgisi dahilinde arkadaş ortamında görüştüğünü belirterek, evliliklerinde sorun olduğu ve anlayış beklediklerini dile getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr