Benfica'nın Uruguaylı yıldızı Darwin Nunez, Robert Lewandowski gibi yıldızları geride bıraktı!

Benfica'nın parlayan yıldızı Darwin Nunez performansıyla Robert Lewandowski, Kylian Mbappe ve Karim Benzama gibi isimleri solladı. Futbolcu Şampiyonlar Ligi'nde attığı gollerle büyük bir başarı elde etmiş oldu.

20.04.2022-13:15 - (Son Güncelleme: 20.04.2022-13:20) Benfica'nın Uruguaylı yıldızı Darwin Nunez,  Robert Lewandowski gibi yıldızları geride bıraktı!

Portekiz devlerinden Benfica'nın Uruguaylı futbolcusu Darwin Nunez son zamanlarda futbol dünyasında öne çıkan isimlerden birisi olarak göze çarpmakta. 22 yaşındaki santrafor gösterdiği performansla büyük alkış alırken önemli dünya yıldızlarını da solladı.

Performansı alkış alıyor

Yıldız isim Darwin Nunez bu sezon gösterdiği etkileyici performansla dünya devlerini peşine taktı. 22 yaşındaki santrafor Şampiyonlar Ligi'nde 6, Portekiz Ligi'nde 25 gol attı. Devler Ligi'nde Barcelona ve Liverpool'a ikişer gol atarken Bayern Münih ve Ajax ağlarını da havalandırdı.

Futbolcu performansıyla alkış alıyor.

Avrupa liglerinde skora en çok etki eden isim konumunda

Chelsea, Manchester United ve Paris Saint Germein'i peşine takan Urugguaylı Avrupa liglerinde skora en çok etki eden isim oldu. Nunez her 90 dakikada 1 skora etki etmekte. Ayrıca 1.14 ortalamasıyla zirvede kendisine yer bulan Nunez'i Lewanwoski, Patrick Shick, Haaland, Benzema, Immobile, Be Yedder, Mbappe, Vlahovic ve Terrier takip etmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal