Bendeniz Kimdir? Bendeniz Boyu Kaç, Kilosu Kaç, Aslen Nereli, Sevgilisi Kimdir?

Doksanlar denilince akla gelen ilk isimlerden olan Bendeniz’in hayatına dair detaylar merak edilip araştırılmaya başlandı. Peki, Bendeniz kimdir? Detaylar haberimizde...

14.05.2020-11:34 - (Son Güncelleme: 14.05.2020-11:33) Bendeniz Kimdir? Bendeniz Boyu Kaç, Kilosu Kaç, Aslen Nereli, Sevgilisi Kimdir?

Asıl adı Deniz Çelik olan Bendeniz, 25 Temmuz 1973 tarihinde Zürih’te doğdu. Ailesi Konya’nın Yeniceoba ilçesinden olan ünlü şarkıcı, İstanbul Erenköy Kız Lisesi mezun oldu.

Bendeniz, lise eğitimini tamamladıktan sonra üniversite İsviçre’ye gitti. Büro işleri alanında bir meslek yüksekokulunda eğitimini tamamlayan Bendeniz, Türkiye’ye döndüğünde bir arkadaşının doğum günü partisine katıldı. Partide şarkı söyleyen Bendeniz, Raks Müzik yetkilileri tarafından keşfedildi. Ünlü şarkıcı, 1993 senesinde “Abajur kız” imajıyla ilk albümü Ya Sen Ya Hiç’i müzikseverlerin beğenisine sundu. İlk albümünde moda tasarımcısı Neslihan Yargıcı ile çalışan şarkıcı, kendisini tanıtırken “Merhaba ben Deniz” demesi üzerine ismi Bendeniz olarak kaldı. Ünlü şarkıcı, müzik kariyeri boyunca Garo Mafyan, Zeynep Talu gibi önemli isimlerle çalıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal