Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisi ne zaman başlayacak? Ben Bu Cihana Sığmazsam dizi konusu ve oyuncuları

ATV’nin yeni iddialı dizisi Ben Bu Cihana Sığmazsam hakkında yapılan araştırmalar hız kazandı. Dizi severler dizinin yayın tarihini internet üzerinden araştırıyor. Peki Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisi ne zaman başlayacak? Ben Bu Cihana Sığmazsam dizi konusu ve oyuncuları haberimizde...

15.09.2022-17:25 - (Son Güncelleme: 15.09.2022-17:25) Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisi ne zaman başlayacak? Ben Bu Cihana Sığmazsam dizi konusu ve oyuncuları

Sonbahar döneminin dikkat çeken yapımlardan birisi olması beklenen Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisi için yapılan geri sayım devam ediyor. Diziden ilk tanıtım fragmanının gelmesiyle beraber izleyenlerin aklında dizinin yayın tarihi, konusu ve oyuncuları yer almaya başladı. Dizi severler dizi hakkındaki detayları internet üzerinden araştırmayı sürdürüyor. Peki Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisi ne zaman başlayacak?

Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisi ne zaman başlayacak?

ATV’nin yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazsam, 20 Eylül 2022 Salı günü saat 20.00’de yayın hayatına başlayacak. 

Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisi

Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisi konusu nedir? 

Köklü ve güçlü bir aileden gelen Cezayir Türk, devleti için çalışan ve bir sabotaja kurban giden ağabeyinin intikamını alır. Devletin bekası ve ailesinin güvenliği için öldü gösterilerek yeni bir hayata başlar. Cezayir Türk, yurtdışında devam eden operasyonlarda bir yaralanma sonucu sınır tanımayan doktorlardan Firuze ile tanışır. Her ne kadar eşini ve ailesini özlese de onlara bir daha dönemeyeceğini bilmektedir. Firuze'ye aşık olup yeniden bir aile kuran Cezayir, bir süre sonra deşifre olur ve tekrardan hayata, İstanbul'a dönmek zorunda kalır. Fakat bu gelişmelerden ne yeni ailesinin ne de yıllardır onu özleyen ve mezarında dua eden ailesinin haberi vardır. Emanet ederek geride bıraktığı İstanbul ise bambaşka bir İstanbul olarak karşısına çıkacaktır.

Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisi oyuncuları kimler?

Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisinin oyuncu kadrosunu Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan Saban (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), , Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem), Ömer Kurt (Kerim), Mert Kırlak (George Bagnall), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Osman Albayrak (Beyler Divanı Azer), Melisa Duru Ünal (Mercan), Aylar Melayeva (Sevim), Hanbey Oğuzhan Çoban (Besim) ve Işıl Yücesoy (Gülendam) yer alıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal