26.10.2023-11:03 (Son Güncelleme:26.10.2023-17:12)


1

Ben Bu Cihana Sığmazam'da Ateş karakteriyle yer alan Burak Çelik'in hayatı çok merak edildi. Yakışıklı oyuncu, Ordu'lu bir baba ile göçmen bir annenin çocuğu olarak dünyaya geldi.



2

Çelik, 2013 Best Model of Turkey ve aynı yıl katıldığı Best Model of The World'de birinci seçilerek adını duyurdu. 42 ülkeden 56 modelin katıldığı Best Model of The World yarışmasından birinci çıkarak "En İyi Erkek Model" seçilen Çelik, Karagül dizisinde Serdar karakterine can vererek oyunculuğa ilk adımını attı.



3

Dizide tam 100 bölüm rol alan Çelik, 2016 yılında ekranlara gelen Hayat Sevince Güzel'de Barış karakteriyle başrolü oldu. Söz dizisinde Selim karakteriyle rol alan yakışıklı oyuncu, 2019 yılında yayımlanan Sevgili Geçmiş'te ise Mahir karakteriyle yer aldı.



4

2020’de Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna Kongar karakteri ile dahil olan Çelik 2022 yılında diziden ayrıldı. Bu diziden ayrıldıktan sonra ise Senden Daha Güzel dizisnde rol aldı. Şimdilerde Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle kariyerinin yeni bir zirvesini yaşayan yakışıklı oyuncunun aşk hayatı hayranları tarafından merak konusu oldu.



5

İnternette en çok "Burak Çelik'in eski eşi kim?" sorusu arandı. Çelik'in ünlü bir oyuncuyla 2 yıl evli kaldığını bilmeyenler öğrenince şaşıp kaldı.



6

İşte Burak Çelik ve çok merak edilen eski eşi Ayşenur Özkan



7

Ayşenur Özkan, boşanma dilekçesinde Burak Çelik'le uyumsuzluk yaşadığını ve artık bunun şiddetli geçimsizliğe dönüştüğünü belirtmişti. Mahkemeden, "tarafların evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle anlaşmalı olarak boşanmalarına karar verildi" kararı çıkmıştı.



8

Birlikte yaşadıkları ev Özkan'ın olurken, iki taraf da birbirlerinden herhangi bir tazminat, nafaka ve mal paylaşımı talebinde bulunmamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr