Belçikalı Çift Milyoner Olduklarını İki Hafta Sonra Farkına Vardılar

Avrupa'nın pek çok ülkesinde oynanmakta olan uluslararası şans oyunu EuroMillions'un 31 Ağustos tarihli çekilişinde 21 milyon euro ikramiye kazanan Belçikalı evli çift, milyoner olduklarının farkına 2 hafta sonra çıkmış oldukları tatilde vardı.

19.09.2021-17:44 - (Son Güncelleme: 20.09.2021-16:44) Belçikalı Çift Milyoner Olduklarını İki Hafta Sonra Farkına Vardılar

Belçika'nın Flaman kentinde yaşamlarını sürdüren evli çift, Ağustos ayı sonundan tatile çıkmadan önce birkaç euroluk küçük bir ücret karşılığında şans oyunu oynadı.

EuroMillions'un 63 milyon 644 bin euroya ikramiye dağıttığı 31 Ağustos çekilişinde, şanslı 7 numarayı 3 ayrı şahıs tahmin etti ve bu tahminlerden birinin sahibi ise Belçika'da yaşayan evli çift.

3 talihli arasında paylaştırılan ikramiyenin 21 milyonuna sahip olan kuponlardan birinin, Belçika'da oynandığı duyuruldu. Fakat aradan günler geçmesine rağmen, Belçika'daki kuponun sahibi ortaya bir türlü çıkmadı ve herkes o şanslı kişiyi dört gözle merak ediyordu.

BASINDAN ÖĞRENDİLER

Çıkmış oldukları tatillerini tamamlayıp ülkelerine dönen Belçikalı evli çift, basında yer alan haberler üzerine, kendilerinin de bu çekilişte EuroMillions oynadıklarını anımsadı. Kuponu kontrol eden evli çift, yeni milyonerin kendileri olduğunu anladı.

Yaz tatilinin tadını çıkardıkları için haberlerden ve şans oyunu çekilişinden haberdar olmadıklarını ifade eden Belçikalı çift, sonucun kendileri için büyük bir sürpriz olduğunu belirtti.

HENÜZ PLANLARI YOK

Kimliklerinin gizli kalmasını isteyen Belçikalı çiftin, 21 milyon euroluk ikramiyeyi almak için 20 hafta içinde Belçika Piyango İdaresi'ne başvurması gerekiyor. Fakat onların para için acelesi yok. Henüz şaşkınlıklarını atlatamamışlar.

Kazanmış oldukları paraları ile ne yapacakları konusunda henüz bir fikre ve plan yapmadıklarını belirten şanslı Belçikalı çift, ''Aceleye getirip her şeyi mahvetmek yerine, biraz zamana ihtiyacımız var. Daha sonra yavaş yavaş ikramiyenin tadını çıkarmak istiyoruz'' diye belirttiler.

Avrupa'da 2004 tarihinden bu yana oynanan EuroMillions'ta bugüne kadar 35 Belçikalı talihli büyük ikramiyeyi kazandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal