Belçika'da Metroda İğrenç Görüntüler!

Belçika'daki coronavirüs vakalarında artış görülmeye devam ederken metroda çekilen iğrenç görüntüler izleyenleri hayrete düşürdü. Brüksel'de bir kişi metroda elini ağzına götürerek metro direğine sürdü. Bu anlar ise yolcular tarafından cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı.

10.03.2020-14:21 - (Son Güncelleme: 10.03.2020-14:05) Belçika'da Metroda İğrenç Görüntüler!

Çin'in Vuhan kentinden yayılan coronavirüs salgını İtalya'da etkili olurken buradan da diğer Avrupa ülkelerine sıçradı. İnsanlar salgından korunmak için alabileceği tüm önlemleri alırken, Belçik'nın Brüksel kentinde yaşanan olay ise izleyenleri hayrete düşürdü.

Brüksel'de metroda yolculuk yapan bir kişi ağzındaki maskeyi çıkartarak elini ağzına götürdü ve daha sonra önündeki direğe defalarca sürdü. Tuhaf yolcunun, tuhaf hareketi ise başka bir yolcunun cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı. 

BELÇİKA'DA CAN KAYBI YAŞANMADI

Tüm dünyada etkisini gösteren coronavirüs salgını, Avrupa'da etkili olmaya devam ediyor. Çin'den sonra virüsten en çok etkilenen ülke konumunda olan İtalya'da 463 kişi hayatını kaybetti. İtalya'dan Avrupa'ya yayılmaya devam eden virüs, İspanya'da 31, Fransa'da 30 kişinin hayatını kaybetmesine sebep oldu. Belçika'da henüz can kaybı yaşanmazken 239 kişinin virüsü taşıdığı açıklandı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal