BEL coin nedir? Bella Protocol coin projesi ve yol haritası

Kripto para dünyasında küçük çaplı da olsa yaşadığı artışlar dikkatleri üzerine çekene BEL coin hakkında araştırmalar yapılıyor. Peki BEL coin nedir? Bella Protocol coinin projesi ve yol haritası da merak edilen konular arasında yer alıyor. İşte BEL coin hakkında merak edilenler...

05.05.2022-12:00 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-12:14) BEL coin nedir? Bella Protocol coin projesi ve yol haritası

Bir süre önce artışa geçen BEl coin piyasada bulunanların dikkatini çekmiş durumda. Yaşadığı bu çıkışla birlikte ilk defa BEL coini duyanlar ise ne olduğunu merak ediyor. Bunun üzerineyse birçok kişi ‘BEL coin nedir? Bella Protocol coin projesi ve yol haritası’ şeklinde arama motorlarında bu konu üzerine araştırmalar yapıyor. İşte detaylar...

BEL coin nedir?

DeFi sistemini kullanan BEL coin bu sayede oldukça güvenlidir. Blockchain tabanlı olan finans, aracıları aşamalı olarak kaldıracak, böylelikle sisteme şeffaflık ve adalet katacaktır. Bella, DeFi’nin tam ortasında yer alan projelerden bri olmakla birlikte kullanıcılına fayda sağlamak için bir dizi DeFi ürünü sunar. Bella Protocol ekibi, “kullanıcıların zarif tasarımı ve sorunsuz kullanıcı deneyimiyle çok daha iyi mobil ürünleri hak ettiğine” inanıyor.

Bella, en büyük kripto para borsası olan Binance kullanıcılarına DeFi konseptini hayata geçirme girişimi olan Binance’in Launchpool platformunun ev sahipliği yaptığı ilk DeFi projesi olarak öne çıkmaktadır.

Bella Protocol arzı ne kadar?

Dolaşan Arz: 48,000,000.00 BEL

Maksimum arz: 100,000,000

Toplam arz: 100,000,000

BELLA COIN

Bella Protocol nedir?

Bella Protocol; verim çiftçiliği, otomatik borç verme, tek tıklamayla tasarruf, bir robot danışmanı ve daha fazlası içeren bir DeFi ürün paketidir. Bella ekibi, otomatik hale getirilmiş akıllı sözleşmeler ve blok zincirinin güvenliği sayesinde kripto yatırımını herkes için daha erişilebilir hale getirmek istemektedir.

Bella ekibi, kullanıcıların yüksek gaz ücretleri, düşük hızlar ve kötü kullanıcı deneyimlerinden dolayı DeFi’ye girmelerinin önüne geçen bu durumu düzeltmek istiyor. Bella’da kullanıcılar basit bir şekilde kripto para yatırabilir ve yüksek getiri elde edebilir. Bella ekibi, finans, kriptografi ve mühendislikte uzun yıllara dayanan deneyime sahip blockchain gazilerinden oluşuyor. Bella, ARPA projesinin arkasındaki aynı ekip tarafından hayal edilmiştir. 

 

Bella protokolü özellikleri

Optimize edilmiş portföy stratejileri

Akıllı sözleşmelerimiz, portföyü sizin için optimize etmek için yatırım stratejilerini ayarlayacaktır. Ekibimiz ve Bella topluluğumuz, riske göre ayarlanmış en iyi getiri için verim çiftçiliği stratejilerini sürekli olarak yeniden değerlendirecek, yükseltecek ve uygulayacaktır.

Gaz ücreti tasarrufu

Ethereum ekosisteminin gelişmesiyle gaz ücretleri bu günlerde pahalılaştı. Para yatırmak, ödülü almak ve Curve.fi gibi protokollerden para çekmek 500 USD’ye kadar yüksek bir maliyete mal olabilir. Flex Savings v2 ile kullanıcılar, yerleşik verim toplama mekanizmalarımız sayesinde gaz giderinden %90’a varan oranda tasarruf etmeyi bekleyebilirler.

Bella protokolünün arkasındaki motivasyon

Bella ekibi, şu anda DeFi alanını zorlayan belirli sorunlu noktaları ele almak istiyor. Bu nedenle, Bella protokolü geliştirme aşağıdakiler tarafından yönlendirilir;

- DeFi, yükselişi büyük ölçüde stablecoin’lere bağlı olan trilyon dolarlık bir pazar.

- Tüm heyecan ve uğultuya rağmen, kripto kullanıcılarının sadece %1’i aktif olarak DeFi’yle ilgileniyor.

- DeFi kullanıcıları hala yüksek gaz ücretleri, kötü kullanıcı deneyimi ve akıllı sözleşmelerin karmaşıklığı gibi şeylerle boğuşmak zorunda.

- DeFi kullanıcıları, likidite madenciliği yoluyla yüksek getiri vaadi ile oldukça motive oluyorlar.

- En iyi kullanıcı deneyimi için çeşitli DeFi platformlarında birlikte çalışabilirliğe ihtiyaç vardır.

- Cep telefonu, hem DeFi hem de CeFi’de (merkezi finans) bir sonraki büyük şey olacak.

Planlanan ürünler

1. Likidite madenciliği: Kullanıcılar çeşitli kripto jetonlarında pay sahibi olabilir ve BEL ödülleri kazanabilir. Şu anda Curve ARPA/USDC, BEL/USDC Likidite Sağlayıcı tokenlerinde stake yapabilirsiniz.

2.  Esnek tasarruflar: Bella, hem sabit paralar hem de kripto para birimleri için optimize edilmiş arbitraj getirisi çiftçiliği stratejilerini destekler.

3. Tek Tıkla Varlık Dağıtımı

4. Bella, popüler DeFi ürünlerini minimum gaz ücreti ile dağıtmak için akıllı bir portalı destekler.

5. Borç Verme: Bella, kullanıcıların bahisten getiri elde edebileceği, tavsiye bonusları kazanabileceği ve daha pek çok şey için esnek, güvenli, merkezi olmayan para piyasalarını destekler.

6. Robo-danışman: Bu araç, endeksler, sabit paralar ve diğer kripto varlıkları için özelleştirilmiş kullanıcı risk profilleri oluşturur.

Bella protokolünün temel özellikleri

7. Otomasyon

Bella otomasyona büyük önem veriyor. Kod tüm işi yaparken “arkanıza yaslanıp varlıklarınızın büyümesini izleyebileceğiniz” tek tıklamayla bir yatırım süreci sağlar.

8. Çok düşükten sıfıra gaz ücretleri

Bella ekibi, herkesin birinci sınıf finansal hizmetlere erişimi olması gerektiğine inanıyor. Bu nedenle, platformla etkileşime girerken çok az ila sıfır gaz ücretiyle karşılaşacaksınız.

9. En iyi verim

Bella, parçacıkların piyasadaki en rekabetçi getirilerden bazıları için bir yol olmasını istiyor.

BEL token

BEL, Bella ekosisteminin yerel kripto para birimidir ve aşağıdaki rolleri oynar;

- Ücret Toplama: Ekosistemden elde edilen işlem ve hizmet gelirinin bir kısmı, BEL token pay sahiplerine, yönlendirme kanallarına, operasyonlara ve risk rezervine (güvenlik ihlalleri durumunda tuzların bileşik kullanımlara sigorta çözümü) yönlendirilecektir.

- İndirimler: BEL jeton sahipleri hizmetlerde indirimlerden yararlanır. Örneğin, robo danışmanı kullanır ve BEL’de ödeme yaparsanız daha az ödersiniz.

- Staking: Kullanıcılar, BEL jetonlarına sahip olduklarında staking ödülleri kazanabilecekler.

- Oylama ve yönetim: BEL belirteçlerini tutmak, kullanıcılara ürün yükseltmeleri, yeni sürümler, ortaklık ürünleri vb. gibi önemli kararlarda seslerini duyurma hakkı verecektir.

Bella topluluğu büyüme stratejileri

Bella ekibi, gelecek aylarda ve yıllarda topluluğunun daha da büyümesi için birçok farklı stratejiler uygulamayı planlıyor. Mevcut stratejileri ise şunları içeriyor:

- Token ihalelerinin yapılması

- ARPA jeton sahiplerine jeton airdropları gerçekleştirme

- Topluluğun sosyal medya platformlarında aktif olarak katılımlarını sağlama

- Likidite ödül programı başlatma

Gelecekteki stratejiler şunları içerir;

- BEL kullanımını arttırmak için diğer DeFi ödünç verme protokolleri ile ortaklık yapmak

- BEL’in listelenebilmesi için merkeziyetsiz borsalarla (DEX’ler) ortaklık yapmak

- BEL’in teşvikli stake havuzlarının bir parçası olarak kabul edilmesi için diğer DeFi platformları ile iş birliğinde bulunmak

- Yönlendirme programını zorlamak için Esnek Tasarruf ve Tek Tıkla Portalı Başlatmak

- Fiat ağ geçitlerinin daha geniş bir kullanıcı tabanına hitap etmesini sağlamak

BEL satın alma ve saklama

BEL coin sahibi olmak istiyorsanız bunu; Binance, Binance.KR, MXC ve Bilaxy, BKEX, HotBit, BitAsset ve Fatbtc’de borsalarından gerçekleştirebilirsiniz. Bu borsalarda listelenen BEL coini, USDC, BTC, BNB, BUSD, USDT ve daha fazla para birimi ile eşleştirilmiş jetonunu bulacaksınız. BEL jetonlarını güvenle saklamak istiyorsanız da bunun için Ledger, Trezor, Atomic Wallet, Trust ve birkaç tane daha olmak üzere harika cüzdanlardan birinde saklayabilirsiniz.

Bella protokolü yasal mı, güvenli mi?

Bella Protokolünün yasal ve güvenli olup olmadığı da alıcılarının merak ettiği konular arasında yer alıyor. Bella protokolünün yasal ve güvenli olduğunu söylemek mümkün. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal