15.04.2022-16:13 (Son Güncelleme:16.07.2022-16:24)


1

Gündeme gelmeye başladı!

Gündeme gelmeye başladı!

Sarı kırmızılıların altyapısında oynayan Beknaz gösterdiği performansla son zamanlarda yoğun bir şekilde gündeme gelmeye başlayan isim oldu. Futbolcu yurt içi ve yurt dışından yakından takip ediliyor.



2

Genç yeteneğin hayatı

Genç yeteneğin hayatı

Beknaz Almazbekov 23 Haziran 2005 yılında doğdu. Asıl olarak Kırgız'dır. Futbol hayatına ise Galatasaray altyapısında başlamıştır. Galatasaray altyapısı sonrasında ise takımın U16 seviyesine çıktı. Sonrasında U17 ve U19 takımlarında forma giydi. Şimdilerde yine U19 takımında oynamaktadır. Futbolcu gösterdiği performansla ise takımın A seviyesinde oynamak için göz krıpmaktadır. Ayrıca son olarak Kırgızistan Milli Takımı'ndan davet almıştır.



3

Hangi mevkide oynuyor?

Hangi mevkide oynuyor?

Beknaz ana mevkisi santrafor olmakla beraber sol kanat ve sağ kanat olarak görev alabilmektedir. Bu anlamda futbolcunun çok yönlülüğü dikkat çekmektedir.



4

Hangi takımlarda oynadı?

Hangi takımlarda oynadı?

Beknaz Almazbekov futbol hayatına başladığı Galatasaray'ın ardından kariyerine Galatasaray'da devam etmektedir. Ayrıca Kırgızistan Milli Takımı'ndan davet almıştır.



5

Kaç yaşındadır?

Kaç yaşındadır?

Kırgız genç yetenek Beknaz, 23 Haziran 2005 doğumludur. Yani 16 yaşındadır.



6

Futbolcu hakkında araştırmalar artmaya başladı

Futbolcu hakkında araştırmalar artmaya başladı

Galatasaray'ın genç yeteneği Beknaz son zamanlarda sık sık gündeme gelmeye başlamıştır. Bu anlamda futbolcuyla ilgili araştırmalar da sıklaşmıştır. Galatasaray taraftarları Kırgız futbolcudan çok şey beklemektedir. Bu anlamda futbolcu ile ilgili gelişmeler yakından takip edilmekte.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR