Beklenen proje tamamlandı: Tarım Kredi ürünleri bakkallarda da satılacak

Gıdada yaşanan yüksek enflasyona karşı geçtiğimiz aylarda indirimli ürünlerini raflarını taşıyan Tarım Kredi Kooperatifi, yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yıl sonunda başlayacak olan projeye göre Tarım Kredi ürünleri artık bakkallarda da satılmaya başlanacak. İşte detaylar...

14.10.2022-10:23 - (Son Güncelleme: 14.10.2022-17:15) Beklenen proje tamamlandı: Tarım Kredi ürünleri bakkallarda da satılacak

İndirimli ürünleri satışa sunarak gıda enflasyonuna karşı mücadele eden Tarım Kredi Kooperatifi, bakkallarında ekonomik olarak rahatlaması adına yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yıl sonunda başlayacak olan projeye göre Tarım Kredi ürünleri artık bakkallarda da satılmaya başlanacak.

Tarım Kredi ürünleri bakkallarda da satılacak

Konu hakkında kendisine yöneltilen sorulara yanıt veren Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri’nin Genel Müdürü Hüseyin Aydın, “Mahalle bakkalları, kendi ürünlerini satarken yanına biz de kendi ürünlerimizi koyacağız. Bakkal raflarında gıda ürünleri, temizlik ürünleri yer alacak. Üstünde Tarım Kredi etiketi olacak, fiyatlar kooperatif marketlerle aynı standartta olacak. Yani bu bakkallar bizim bayimiz olacak” ifadelerini kullandı.

Tarım Kredi Kooperatif

Hedef 1000 bayiye ulaşmak

Projenin tüketici için ürüne ulaşmada kolaylık sağlayacağını belirten Aydın, “Vatandaşımız mahallesinden çıkmadan istediği ürünü bakkaldan temin edebilecek. Tüketiciler, Tarım Kredi marketindeki toptan ürünü, daha az miktarda bakkaldan alabilecek. Örneğin, Tarım Kredi Market’ten 5 kilo un yerine, mahalle bakkalından yarım kilo ürün alabilecek. Bunun yanında bazı şartlarımız da olacak. Bayilik vereceğimiz bakkallarda aradığımız özellikler olacak. Belirli zaman bu işi yapmış olmalarına ve kredibilitesine bakacağız. Bu şekilde bin tane bayilik planlıyoruz. Ankara, Mersin, Antalya, Konya, Adana pilot olarak seçtiğimiz öncelikli şehirler arasında yer alıyor” şeklinde konuştu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal