Bekir Coşkun

Sözcü gazetesi yazarlarından olan Bekir Coşkun hayatını kaybetmesinin ardından hayatına dair detaylar araştırılmaya başlandı. Peki, Bekir Coşkun kimdir? Bekir Coşkun boyu kaç, kilosu kaç ve aslen nereli? Bekir Coşkun eşi kimdir? İşte yanıtı...

19.10.2020-09:45 - (Son Güncelleme: 19.10.2020-09:45) Bekir Coşkun

Akciğer kanseri nedeniyle hastanede tedavi gören Bekir Coşkun hayatını kaybetti. Sözcü gazetesi yazarı Bekir Coşkun'un kim olduğu araştırılmaya başlandı. Peki, Bekir Coşkun kimdir? Bekir Coşkun boyu kaç, kilosu kaç ve aslen nereli? Bekir Coşkun eşi kimdir? sorularının yanıtı haberimizin detayında...

BEKİR COŞKUN KİMDİR?

1945 yılında memur bir ailenin çocuğu olarak Şanlıurfa'da dünyaya gelen Bekir Coşkun, Ankara'da Yüksek Gazetecilik Okulu'ndan mezun oldu. Foto muhabir olarak 1974 yılında kariyerine başlayan Bekir Coşkun, polis muhabirliği ve parlamento muhabirliği de yapmıştır.

Günaydın Gazetesi'ne 1978 yılında geçen Bekir Coşkun Dokuzuncu Köy adında köşe yazıları yazmaya başladı. Daha sonra Sabah Gazetesi'ne geçen Bekir Coşkun orada Onuncu Köy başlığında köşe yazılarını yazmaya başladı. 1993 yılında Hürriyet Gazetesi'ne geçen Bekir Coşkun'un Dövlet, Avukatımı İstiyorum, Pako'ya Mektuplar ve Ben Pako adında 4 kitabı bulunmaktadır.

TRT'de ekrana getirilmiş olan Pako'ya Mektuplar adlı dizi BBC ve AB ülkeleri tarafından satın alındı. Keman çalabilen Bekir Coşkun hayvansever kimliği ile ön plandaydı. Doğa ve deniz tutkusuyla bilinen Bekir Coşkun, yaz aylarını Cunda Adası'nda geçirmekteydi. 2009 yılında Hürriyet ile bağlarını kopardı ve yine aynı yıl HaberTürk'te yazmaya başladı.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal