Behzat Ç. yeni sezon ne zaman başlayacak? Behzat Ç yeni bölümleri ile geri dönüyor

İlk yayın hayatına Star TV’de başlayan Behzat Ç dizisi final olduktan sonra yeni bölümleri ile Blu TV platformunda yayınlanmaya başladı. Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Behzat Ç. dizisinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak edildi. Peki Behzat Ç. dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak? detaylar haberimizde yer almaktadır.

14.06.2022-23:18 - (Son Güncelleme: 14.06.2022-23:18) Behzat Ç. yeni sezon ne zaman başlayacak? Behzat Ç yeni bölümleri ile geri dönüyor

İlk yayın hayatına Star TV’de başlayan Behzat Ç. dizisi final olduktan sonra dijital platforma adım atarak Blu TV’de yayınlanmaya başladı. Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Behzat Ç. dizisinin Blu TV’de yayınlanması hayranlarını çok sevindirdi. Geçtiğimiz günlerde Erdal Beşikçioğlu’nun Behzat Ç. dizisinin yeni bölümlerinin çekileceğini duyurasından sonra seyirciler dizisinin ne zaman yayınlanacağını araştırmaya başladı.

Behzat Ç. dizisini yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak?

Behzat Ç. dizisinin yeni bölümlerinin çok yakında çekilmeye başlayacağını duyuran Erdal Beşikçioğlu, dizinin tam kadro olarak çekileceğini açıkladı. Diziye yeni oyuncuların da ekleneceğini ifade eden Beşikçioğlu, Behzat Ç. dizisinin metin olarak çok güçlü yazıldığını belirtti.

Blu TV’de yayınlanacak olan Behzat Ç. dizisinin yeni bölümleri hakkındaki detaylar önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Behzat Ç. dizisinin yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak

Elif Çolak
elifcolak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal