Behzat Ç Geri mi Dönüyor?

Türk televizyon tarihinin en çok izlenilen dizisi Behzat Ç’nin geri döneceği iddia edildi. Peki Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünde olduğu Behzat Ç geri mi dönüyor? Detaylar haberimizde…

05.03.2021-17:22 - (Son Güncelleme: 05.03.2021-17:22) Behzat Ç Geri mi Dönüyor?

Türk televizyon tarihinin efsane dizilerinden biri olan Behzat Ç’nin geri dönüleceği konuşuluyor. Şuan gündemi meşgul eden bu haber, özellikle Behçat Ç hayranlarını sevindirdi. Yeni oyuncularla tekrar çekilecek olan Behzat Ç, yazar Emrah Serbes’in ‘Behzat Ç: Çekiç ve Gül’ adlı eserinden uyarlanacak.

BEHZAT Ç: ÇEKİÇ VE GÜL

Hala en çok konuşulan diziler arasında yer alan Behzat Ç, yeni oyuncularla tekrar çekilmeye hazırlanıyor. Ünlü yazar Emrah Serbes’in Mayıs ayında yayınlanacak ‘Behzat Ç: Çekiç ve Gül’ adlı romanından uyarladığı yeni hikayeleri dizi yapacak. 

CAST ÇALIŞMALARI BAŞLADI

TV100’ün haberine göre; Emrah Serbes’in hem senaristliğini hem de yönetmenliğini üstlendiği dizinin cast çalışmaları ise dün başladı.

HER SEZON FARKLI BİR OYUNCU

3 sezon olacağı düşünülen Behzat Ç’nin oyuncu kadrosu için görüşmeler devam ederken, James Bond tarzında bir karakterin de yaratılacağı öğrenildi. Öte yandan Behzat Ç’de her sezon farklı bir başrol oyuncusu olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal