13.01.2021-10:10 (Son Güncelleme:03.05.2024-17:21)


1

Bebek’te görüntülenen ünlü oyuncu Begüm Kütük, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti. Yakın arkadaşını koronavirüs nedeniyle kaybeden Begüm Kütük, yaşadığı acı olayı anlattı. Kütük, ‘Çok yakın arkadaşımı bu hastalık yüzünden kaybettim. Benim için çok zor bir süreç oldu. Sosyal medyada arkadaşımın hesabını görüyorum, numarası kayıtlı ve bazen mesaj atmak istiyorum’ ifadelerini kullandı.



2

Ünlü oyuncu Begüm Kütük, geride bıraktığımız gün Bebek’te yürüyüş yaparken kameralara yansıdı. Kütük, kendisini görüntüleyen muhabirlerle ayaküstü sohbet etti.



3

Hürriyet'ten Behlül Aydın'ın haberine göre; oyuncu, ‘Arkadaşlar malum hepimiz evdeyiz, artık akıl sağlığımız iyice gitmeye başladı. İlk pandemi böyle geçmemişti, ancak bu sefer çok zor geçiyor’ şeklinde konuştu.



4

Koronavirüs nedeniyle yakın arkadaşının yaşamını yitirdiğini söyleyen ünlü oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘Çok yakın arkadaşımı bu hastalık yüzünden kaybettim’



5

‘Benim için çok zor bir süreç oldu. Sosyal medyada arkadaşımın hesabını görüyorum, numarası kayıtlı ve bazen mesaj atmak istiyorum. O yüzden hepimiz dikkat etmeliyiz. Annemi bile zor görüyorum’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr