Beceriksiz Hırsızın Sonu Cezaevi Oldu! Çaldığı Parayı Düşürdü, Bindiği Arabayı Bozdu, Çaldığı Kasa Boş Çıktı

Tokat’ta yaptığı soygunda çaldığı parayı düşüren, çaldığı otomobil de arızalanan şahsın, bir markette yaptığı hırsızlık sonrası yakalanarak cezaevine gönderildi.

12.01.2022-11:35 - (Son Güncelleme: 12.01.2022-11:47) Beceriksiz Hırsızın Sonu Cezaevi Oldu! Çaldığı Parayı Düşürdü, Bindiği Arabayı Bozdu, Çaldığı Kasa Boş Çıktı

Tokat’ın Niksar ilçesinde bir şüpheli, soygunda çaldığı parayı düşürmesi sonrası çaldığı otomobili de bozulmuştu. O şüpheli bir markette yaptığı hırsızlıktan yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

ÇALDIĞI 1000 TL’Yİ KAÇARKEN DÜŞÜRDÜ

Olay, Tokat’ın Niksar ilçesinde meydana geldi.  Edinilen bilgilere göre, şahsın önceki günlerde sanayi sitesinde bulunan bir iş yerinin camlarını kırarak içeri girdiği belirtildi. Şahıs, iş yeri içindeki kasadan bin Türk lirasını alarak kaçtığı sırada parayı düşürerek kaybetti.


Tokat’ta yaptığı soygunda çaldığı parayı düşüren, çaldığı otomobil de arızalanan şahsın, bir markette yaptığı hırsızlık sonrası yakalanarak cezaevine gönderildi. 

ÇALDIĞI OTOMOBİL ARIZALANDI

Daha sonra şahıs, yine sanayi sitesi içinde bir iş yerinin önünde park halinde bulunan otomobili çalmak istedi. Olay yerinden bir süre uzaklaşan şüphelinin, çaldığı otomobil arızalanınca bir akaryakıt istasyonuna bırakarak uzaklaştı. 

MARKETTEN ÇALDIĞI KASA DA BOŞ ÇIKTI 

Şüphelin hırsızlık girişimlerinin ardından bu kez de kentin Niksar ilçesinde bir market kapısının camını kırarak içeri girdi. Market kasasını alarak kaçmaya çalışan hırsız, kasanın içini açtığında boş olduğunu fark edince ara sokakta bir duvar dibine bırakarak olay yerinde uzaklaştı. 

O HIRSIZ TUTUKLANDI

Market sahibinin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, yaptıkları araştırmada 29 yaşında O.Ö. adlı şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Ekipler tarafından gözaltına alınan şüpheli, çıktığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal