Bebekleri yanındayken eşini elleriyle boğarak öldürdü! Yunanistan'ın konuştuğu cani pilot koca adeta yalvardı

Son zamanlarda Yunanistan'da çokça konuşulan ve dünyada yankı uyandıran cani koca Babis Anagnostopoulos'un hemen yanlarında uyuyan bebeklerinin orada oluşuna aldırmadan eşi Caroline Crouch'u boğarak öldürdüğü olayın etkileri hala sürüyor. Bu olay, müebbet hapis cezasına çarptırılan cani kocanın Yunanistan'ın en kötü şöhretli hapishanede saldırıya uğramasıyla yeniden gündeme geldi. Saldırıya uğradığı hapishanede can güvenliğinin tehlikede olduğunu söyleyen cani koca eski hapishanesine dönmek için yalvardı.

09.06.2022-22:23 - (Son Güncelleme: 09.06.2022-22:23) Bebekleri yanındayken eşini elleriyle boğarak öldürdü! Yunanistan'ın konuştuğu cani pilot koca adeta yalvardı

Yunanistan'da 2021 yılında yaşanan olay, cani kocanın bulunduğu hapishanede saldırıya uğramasıyla yeniden gündeme geldi. 2021 yılının sonlarında yaşanan olayda 20 yaşındaki Caroline Crouch cinayetiyle Yunanistan sarsılmaya devam ediyor. Genç kadın, bebeklerinin yanlarında uyuduğu sırada kocası tarafından katledilmişti. Eşini, bebeklerinin hemen yan taraflarında uyumasına aldırış etmeden elleriyle boğarak öldürdü.

1

Helikopter pilotu olan kocası Babis Anagnostopoulos tarafından canice katledilmesinin üzerine bazı kaynaklarca 27 yıl hapis cezasına çarptırıldı. İngiliz gazetesi Mirror ise cani kocanın müebbet hapis cezası aldığını aktardı.

2

Müebbet hapis cezasına çarptırılan cani koca Yunanistan'ın en kötü şöhrete sahip olan hapishanesi olan Korydallos'da kalıyordu. Babis Anagnostopoulos'un avukatı, Anagnostopoulos'un hapishanede saldırıya uğradığını söyledi.

3

Başka bir hapishaneden bu hapishaneye transfer olan mahkumun Anagnostopoulos'u öldürmek istediği ortaya çıktı. Olay, gardiyanlar tarafından kıl payı fark edilerek önlendi.

4

Bu saldırıdan dolayı Babis Anagnostopoulos' bulunduğu hapishaneden Malandrinos tesisine taşındı.

Yaşanan olay sonrasında ise cani kocanın 'insani ve kişisel güvenlik nedenlerini' ileri sürerek taşındığı hapishaneden eski hapishanesine geri dönmek istediğini belirtti.

5

Belgelerde cani kocanın "Başka bir merkeze transferim, fiziksel büyüklüğüm ve kendi hayatım için tehdit oluşturan durumlar var. Konumum şu an risk altında" dediği ifade edildi.

6

Ayrıca Anagnostopoulos'un suçlandığı davanın medya ve kamuoyunun ilgilenmesiyle, yaşadıklarına karşı bir destek oluşturmadığının da altını çizdi.

8

Anagnostopoulos'un talebi şu anda Korydallos cezaevi savcısında. Karar 10 gün içinde çıkacak.

9

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal