Bebek Bakım Ürünlerinin Hiç Bilmediğiniz Kullanım Alanları

Bebeklerin hassas cildine özel olarak üretilen bebek bakım ürünlerini makyaj temizliğinden çatlak oluşumuna pek çok farklı alanda güzellik için kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? Sağlıklı ve etkili bir bakım alternatifi olarak hangi bebek ürünleri kullanılabilir? Detaylar haberimizde…

02.07.2020-10:28 - (Son Güncelleme: 02.07.2020-10:12) Bebek Bakım Ürünlerinin Hiç Bilmediğiniz Kullanım Alanları

Sağlıklı bir cilt her kadının sahip olmak istediği bir şeydir. Fakat hava değişimleri, beslenme ya da hissettiğiniz farklı duygular cilt kusurlarının oluşmasına neden oluyor. Ama bu kusurları çok para harcamadan daha sağlıklı hale getirebilirsiniz. Bunun için sadece bebek ürünlerine yönelmeniz yeterli olacaktır.  

MAKYAJ TEMİZLEYİCİ OLARAK BEBEK ŞAMPUANI

Makyaj bloggerlarının keşfettiği makyajı temizlemek için Dalin bebek şampuanı kullanabilirsiniz. Makyaj temizliği amacıyla kullandığımız ürünler cildimizin sağlığı ile ilgilidir. Tüm yüz makyaj temizliğiniz için kullanabileceğiniz Dalin bebek şampuanı, rimeli bile kolayca temizleme özelliği ile makyajı çıkarma da oldukça pratik. Ayrıca doktorlar tarafından da göz temizliği amacıyla önerilmektedir ve göz yakmayan formülüyle oldukça rahat bir kullanım sağlıyor.

MAKYAJ BAZI OLARAK PİŞİK KREMİ

Pürüzsüz ve kalıcı makyajın sırlarından biri şüphesiz makyaj bazları kullanmaktan geçiyor. Temizlenmiş ve nemlendirilmiş cildinize ilk aşamada baz uygularsanız pürüzsüz bir katman elde etmiş olursunuz. Baz kullanımında fondötenin kalıcılığı artar ve makyaj sabitlenir. Bebeklerin hassas cildini pişiğe karşı korumak amacıyla üretilen pişik kremini herhangi bir yaştayken tahrişe karşı kullanabileceğiniz gibi tok ve kremsi dokusuyla ideal bir nemlendirici ve makyaj bazı olarak da tercih edebilirsiniz.

VÜCUT PARLATICISI OLARAK BEBEK YAĞI

Işıltılı görünüm geçtiğimiz yazdan beri oldukça trend. Yüz makyajında olduğu kadar dekolte bölgesi için de bu trendi yakalamak isteyenler için pratik ve doğal yollar oldukça işe yarayacaktır. Avucunuza birkaç damla bebek yağı alıp üzerine vücut simi ya da tırnağınızla kazıyarak az bir miktar metalik far ekleyin. Bu ikiliyi parmağınızla dairesel hareketler ile karıştırın, ardından parlamasını istediğiniz bölgeye sürün ve ışıltınızla parlayın.

ÇATLAK KREMİ OLARAK BEBEK YAĞI

Hızlı kilo değişimleri ve mevsim geçişleri gibi hayatımızın pek çok döneminde karşımıza çıkan çatlaklar için doğal ve etkili bir ürün arıyorsanız bebek yağını muhakkak denemelisiniz. Bebek yağı, hamilelik dahil olmak üzere yaşamınızın her döneminde yoğun nemlendirici olarak kullanabileceğiniz sağlıklı bir alternatif. Vücudunuzu her duştan sonra nemlendirebileceğiniz bebek yağı, topuklar ve dirsekler için de kullanabilirsiniz.

MAKYAJ SABİTLEYİCİ OLARAK BEBEK PUDRASI

Makyajın yüzünüzde gün boyu belli bir kalitede kalması için alabileceğiniz önlemlerden biri pudralama yöntemidir. Profesyonel makyaj uzmanları tarafından uygulanan bu güzellik sırrı genellikle transparan pudra kullanılarak yapılmaktadır. Makyaj uzmanlarının bir diğer sırrı ise bu işlem için bebek pudrası kullanmak. Makyaj pişirme tekniğinde, göz altı da dahil olmak üzere kapatıcı uygulanan bölgelere pudra sürerek ve 10 dakika kadar bekleyin. Böylece vücut ısınızın etkisiyle kapatıcı sabitleniyor ve saatler sonra bile terleme gibi nedenlerle makyajınızın akmasını önlemede oldukça faydalı oluyor. Ayrıca bu yöntem ile çok daha pürüzsüz ve aydınlık bir görünüme sahip olabilirsiniz.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal