21.09.2023-12:08 (Son Güncelleme:21.09.2023-12:08)


1

Doğuma haftalar kala Ezgi Mola’dan itiraf

Doğuma haftalar kala Ezgi Mola’dan itiraf

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Katıldığı bir lansmanda objektiflere yansıyan Ezgi Mola, basın mensuplarıyla sohbet etti. İlk bebeğini kucağına almaya hazırlanan Mola, heyecanlı olduğunu ifade etti.



2

Bebek beklemenin oldukça heyecanlı bir süreç olduğunu ifade eden Mola, "Herkes tavsiye veriyor. Sorsam da sormasam da ne yapmam gerektiği ile ilgili listeler yapılıyor. İlk defa tecrübe ettiğim için bilmediğim bir dünyaya girdim ama insanın kendi annelik sezgilerine dayanarak ilerlemesi gerekiyor. Ben de elimden geldiğince o şekilde yapıyorum" dedi.



3

Bebek doğduktan sonra birlikte reklam filminde oynama fikrine sıcak bakmadığını söyleyen Ezgi Mola, "Ona saygı duymam gerekiyor. Onun adına karar vermek istemem. İleride, 'Bana neden böyle yaptın!' diyebilir. Zaman neyi gösterir bilmiyorum" ifadelerini kullandı.



4

Bebeğinin tekmelemeye başladığını dile getiren ünlü oyuncu, "20-25 gündür tekmeleriyle tanışmış oldum.



5

İlk tekmesinde de çok şaşırdım. Bu yolculuğu onunla birlikte yaşıyor olmak çok güzel bir his. Mustafa da bu süreci idrak etmeye çalışıyor. Birlikte eğleniyoruz" açıklamasını yaptı.



6

Hamileliğin ilk günlerinde sürekli uyuduğunu söyleyen Ezgi Mola, "Dinlenerek ve uyuyarak geçirdim ilk zamanları. Mustafa'nın davranışlarında maalesef bir değişiklik olmadı. (Gülüyor) Daha çok yanımda olmasını temenni ediyorum.



7

Malumunuz yoğun çalışıyor... Şaka bir yana Mustafa dünyanın en iyi kalpli insanıdır. Çok pozitif ve çok iyi bir eş" şeklinde konuştu.



8

Bebeğin ismi belli oldu mu?

Bebeğin ismi belli oldu mu?

İsim konusunda henüz karar vermediklerini de ifade eden oyuncu "Aklımızda birkaç tane var ama herkesin aşina olduğu bir isim olur diye düşünüyorum" açıklamasında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr