BB Krem Nedir? BB Krem Nasıl Kullanılır?

BB kremleri, renkli nemlendirici olarak açıklanabilir. Yüz bölgesinde fondöten kadar ağır durmadığı için, hafif makyaj istenilen anlarda tercih edilen BB kremlerin kullanımı git gide yaygınlaşmaktadır. Peki BB krem nedir? BB krem neden kullanılır? BB krem nasıl kullanılır?

03.03.2021-14:44 - (Son Güncelleme: 03.03.2021-14:44) BB Krem Nedir? BB Krem Nasıl Kullanılır?

BB krem ciltte oldukça doğal bir görüntü bırakır. Bir yandan cilt tonunu eşitlerken, bir yandan cildi nemlendirip, güneş koruması sağlayan bir ürün olduğu için oldukça pratiktir. Tek bir tüp cildin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilir. BB kremlerin, açık, orta ve koyu olmak üzere her cilt tonuna ayrı renkleri mevcuttur.  

BB KREM NEDİR?

Blemish Balm kelime öbeğinden türeyen BB krem kusur kapatıcı olarak açıklanabilir . BB krem sürüldüğün anda anında cildin renk tonunu düzenlenir, kusurlar kapanır. 

Açılımı 'Blemish Balm' olan BB krem, 'kusur kapatıcı krem' anlamına geliyor. Bu krem tek başına ya da makyaj bazı olarak rahatlıkla kullanılabilir. Bu renkli krem, nemlendirici özelliğiyle ciltteki ufak çizgileri dolduruyor, teni daha eşit bir renge getiriyor ve bu sayede kusursuz bir makyaj için uygun zemini yaratıyor. Bu ürün, fondöten gibi ağır bir yapıya sahip değil.

BB KREM NASIL UYGULANIR?

Cildi temizleyip, tonikle arındırarak makyaja hazırlayın. Ardından BB kremi uygulamaya başlayabilirsiniz. BB kremi fırçayla veya süngerle uygulamaya gerek yok. İnce bir yapısı olduğu için, parmaklar da bu iş için oldukça işe yarayacaktır. Eğer cildinizde rahatsız olduğunuz izleriniz varsa, BB kremi uygulamadan önce kapatıcı sürebilirsiniz. 

BB KREM NEDEN KULLANILIR?

Fondöten kullanımını sevmeyenler ve cildinde ağır bir ürünün varlığını hissetmek istemeyenler için BB kremler en uygun üründür. Kişi kendi cilt tipine uygun BB kremi seçerse, sonuç mükemmel olacaktır. BB kremlerin bazılarının cildi tedavi edici yönleri de bulunmaktadır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal