Bayramda yol ve köprü geçişleri ücretsiz olacak mı? Arefe günü ve bayramda otoyollar ve köprüler ücretsiz geçiş var mı?

Ramazan Bayramı'na günler kala birçok vatandaş otoyol ve köprü geçişlerinin ücretli mi yoksa ücretsiz mi olduğunu tartışıyor. Arefe günü ve bayramda otoyollarda ve köprülerde ücretsiz geçişin olup olmadığı merak ediliyor. Bunun üzerine birçok vatandaş "Bayramda yol ve köprü geçişleri ücretsiz olacak mı? Bayramda yol ve köprü geçişleri ücretsiz mi?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte detaylar...

24.04.2022-20:58 - (Son Güncelleme: 24.04.2022-20:58) Bayramda yol ve köprü geçişleri ücretsiz olacak mı? Arefe günü ve bayramda otoyollar ve köprüler ücretsiz geçiş var mı?

Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birçok insan tatil planı yapmaya başladı. Kimileri memleketine kimileri ise tatil beldelerine gitmek için hazırlıklar yaparken otoyol ve köprü geçişlerinin de ücretli olup olmayacağını araştırmaya başladı. Bu sene otoyolların ve köprülerin ücretsiz olup olmadığı sıklıkla araştırılan konular arasında yer alıyor.

Bayramda yol ve köprü geçişleri ücretsiz olacak mı?

Sıklıkla araştırılan konular arasında yer alan Ramazan Bayramı'nda otoyol ve köprülerde geçişlerin ücretsiz olup olmayacağı sorgulanıyor. Fakat bu duruma dair henüz net bir açıklama bulunmamaktadır.

Arefe günü ve bayramda otoyollar ve köprüler ücretsiz geçiş var mı?

Ramazan Bayramı arifesinde de otoyol ve köprü geçişlerinin ücretli mi olacağı konusunda henüz net bir açıklama bulunmamaktadır.

Bayramda köprü ve otoyol geçişleri ücretsiz mi

Otoyol ve köprü geçiş ücretleri ne kadar?

2022 yılı itibariyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde tek yönlü otomobil geçiş ücreti 8,25 TL; gidiş-geliş toplam ücreti ise 16,50 TL'dir.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü geçiş ücreti ne kadar?

Yavuz Sultan Selim Köprüsü geçiş ücreti ise 2022 yılında tek yönlü olarak 19 TL'dir. Köprüye bağlanan yollar özel otoyol olduğundan dolayı Kuzey Marmara Otoyolu girişinde de ücret alındığını unutmamak gerekir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal