08.04.2024-11:50 (Son Güncelleme:08.04.2024-12:34)


1

Ramazan Bayramı için verilen 9 günlük tatili fırsat bilen ünlüler, seyahate çıktı. Ünlülerin tercihi genellikle yurtdışı oldu. Bayramı aileleriyle İstanbul'dan uzakta geçirecek olan yıldızların renkli paylaşımları çok sayıda beğeni topladı.



2

Eski manken Güzide Duran, İtalya'ya gitti. Amerika'dan Türkiye'ye geri dönüş yapan manken, İtalya'daki lüks evinden paylaşım yaptı.



3

Mine Tugay, İsviçre'de tatilde. Oyuncu daha önce burayla ilgili 'Palmiye ağaçları ve tropik bitkilerle insana Akdeniz ruhunu yaşatıyor' demişti.



4

Bu sezon ekranlardan uzak duran oyuncu Alina Boz, eşi Umut Evirgen ile birlikte soluğu Londra'da aldı.



5

Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu ile birlikte Uruguay'da geziyor. Montevideo'da bir etkinliğe konuşmacı olarak katılan Kadir Doğulu'ya eşlik eden Atagül, paylaşımlarıyla çok sayıda beğeni ve yorum aldı.



6

Gezgin âşıklar oyuncu Hande Erçel ile Hakan Sabancı'nın bu kez rotası Japonya oldu. Çiftin bu seyehati Japonya'nın yeniden doğuşunu simgeleyen sakura dönemine denk geldi. Pembe çiçeklerin arasından pozlar veren Erçel, geyiklere yem vermeyi de ihmal etmedi.



7

Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar çifti Dubai'de ev sahibi oldu. Kardeşi Aslışah Alkoçlar'ın Dubai'ye yerleşmesiyle buraya sık sık gidip gelen Neslişah Alkoçlar ve Engin Altan Düzyatan, istedikleri tarzdaki eve kavuştu. Neslişah Alkoçlar, 'İkinci evim' paylaşımıyla beğeni aldı.



8

Özge Özberk, yüzünü göstermekten kaçındığı oğlu Leo ile birlikte Amerika'da tatil yapıyor.



9

Şeyma Subaşı, Japonya'dan Bali'ye geçti. Subaşı, Mohammed Alsaloussi'yle evliyken aldığı 3 milyon dolarlık villasından 'gözü yaşlı' paylaşım yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr