Bayramda Sağlık Ocakları açık mı? 2-3-4 Mayıs sağlık ocakları ve hastanelerde muayene yapılıyor mu?

Ramazan Bayramı'na az bir zaman kala sağlık ocakları ile hastanelerin açık olup olmadığı merak ediliyor. Sağlık sorunları nedeniyle sağlık ocağı ve hastaneye gidecek vatandaşlar 'Bayramda Sağlık Ocakları açık mı?' '2-3-4 Mayıs sağlık ocakları ve hastanelerde muayene yapılıyor mu?' sorularına yanıt arıyorlar.

01.05.2022-00:29 - (Son Güncelleme: 01.05.2022-00:29) Bayramda Sağlık Ocakları açık mı? 2-3-4 Mayıs sağlık ocakları ve hastanelerde muayene yapılıyor mu?

2 Mayıs Pazartesi günü başlayan Ramazan Bayramı'nda çok sayıda vatandaş, sağlık ocakları ile hastanelerin açık olmayacağını araştırıyorlar. 2022 yılında 2-3 ve 4 Mayıs tarihlerinde kutlanacak olan Ramazan Bayramı'nın resmi tatil olması nedeniyle birçok kamu kurum ve kuruluşu kapalıdır. Sağlık ocakları ve hastanelerin resmi tatilde olup olmadığı da merak edilen konular arasındadır. Peki, Bayramda Sağlık Ocakları açık mı?

Bayramda Sağlık Ocakları açık mı

2-3-4 Mayıs sağlık ocakları ve hastanelerde muayene yapılıyor mu?

Milyonlarca vatandaşı ana gündem maddesi haline gelen Ramazan Bayramı tatilinde sağlık kuruluşları ve hastanelerin faaliyet bilgileri bayrama sayılı zaman kala sıklıkla sorgulanmaya başlandı. Vatandaşlar arama motorlarına 'Bayramda Sağlık Ocakları açık mı?' '2-3-4 Mayıs sağlık ocakları ve hastanelerde muayene yapılıyor mu?' sorularını sorarak muayene olup olmayacaklarını araştırıyor.

Ramazan Bayramı nedeniyle tüm kurum ve kuruluşların resmi tatilde olmasında dolayı sağlık ocakları ve hastaneler de çalışmayacaklar. Hastanelerin polikliniklerinin kapalı olacağı fakat acil bölümlerinin hergün olduğu gibi bayram süresince de 24 saat hizmet verecek.

2-3-4 Mayıs tarihlerinde sağlık ocakları da faaliyette bulunmayarak hizmete kapalı olacaklar. Hem Aile Sağlığı Merkezleri hem de hastane poliklinikleri 5 Mayıs Perşembe gününden itibaren tekrar normal haline dönerek hizmetlerine kaldıkları yerden devam edecekler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal